|
![]() |
#1 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Gdje kupiti gumene kopče za vent?
Ima li gdje za kupiti one gumene kopče koje dolaze s nekim ventilatorima u kutiji, npr. Zalmanovim 120mm? http://www.awd-it.com/scripts/prodVi...M-F3+120mm+Fan
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
imas u feniksu te gumice |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Evo stigla mi ponuda jučer od Feniksa za ove gumene kopče, prevrnuo sam se od smijeha kad sam to vidio ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
nazovi ih i pitaj da ti pošalju u kuverti običnom poštom. ako se nekome od zaposlenika da naravno, doći će te oko 5kn max ta 'dostava', a ti njima uplatiš sve to skupa prije na račun kao što si i ovo planirao. snađeš se ![]()
![]() |
#8 | |
|
Citiraj:
![]() UPDATE - ipak su se javili majstori da će poslati poštom obično nakon moje prethodne uplate na žiro račun ![]()
![]() C L O W N I N G ![]() Zadnje izmijenjeno od: Doink the Clown. 28.07.2009. u 14:16. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
i platit ces 17,50 kuna za jednu kopcu? znaci, treba ti minimalno dvije, 35 kuna....... pa kupi se dobar ventilator za te pare ![]() ili ide vise komada u jednom komadu pakiranja?
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
4 komada su u paketu, zvao ja i provjerio ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
jel imate problema kod stavljanja tih kopči, ja imam Noctuine original kaki i skroz su mekani, sve me strah ih ić stavljat ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|