|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2006
|
Laptop do 7000 kn Baterija najvaznija!
Posto kupujem laptopm a baterija mi je najvaznija stvar zanima me sto ima u ponudi, a da baterija trajee i trajeee ![]() Na laptopu bi se navise igrao poker online ali i koja igra tu i tamo tako da dobra graficka nije na odmet. Isto tako da ima opcije da se moze iskljuciti neke opcije procesora, grafickeee... i te slicne stvari koje ne razumijem pa da baterija potraje. Hvala na odgovorima! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Hoćeš dobru grafu i bateriju koja drži. E pa to neće ići skupa jer je grafa jedan od najvećih potrošača u lapu. Za poker, office, surfanje i gledanje filmova je dosta i integrirana grafa. I grafa i proc automatski isključuju nepotrebne servise/smanjuju potrošnju kada ne trebaš njihovu punu snagu. Kupi novi Bug. Imaš tamo test 35 laptopa sa Win7 pa si izaberi.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
razmisli i o kupnji laptopa sa jacom graf i proc ali i sa vecom baterijom (9 umijesto 6 celija). ja sam to napravio i bat mi na konfiguraciju iz moj komp drzi i do 4 sada, normalno uz neki normalan rad i smanjeno svijetlo, a u igrici na full rez i detaljima do 2 sata. baterija malo viri van iz laptopa ali odradi svoje. a sta se tice iskljucivanja uzmi laptop sa i7 proc. on "gasi" jezgre ako nisu potrebne te tako cuva bateriju. ali to kosta €
![]() |
#4 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|