Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Prijenosnici
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 04.01.2010., 08:05   #1
Cole
Registered User

Datum registracije: Apr 2006
Laptop do 7000 kn Baterija najvaznija!

Posto kupujem laptopm a baterija mi je najvaznija stvar zanima me sto ima u ponudi, a da baterija trajee i trajeee

Na laptopu bi se navise igrao poker online ali i koja igra tu i tamo tako da dobra graficka nije na odmet. Isto tako da ima opcije da se moze iskljuciti neke opcije procesora, grafickeee... i te slicne stvari koje ne razumijem pa da baterija potraje.

Hvala na odgovorima!
Cole je offline   Reply With Quote
Staro 04.01.2010., 09:31   #2
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Hoćeš dobru grafu i bateriju koja drži. E pa to neće ići skupa jer je grafa jedan od najvećih potrošača u lapu. Za poker, office, surfanje i gledanje filmova je dosta i integrirana grafa. I grafa i proc automatski isključuju nepotrebne servise/smanjuju potrošnju kada ne trebaš njihovu punu snagu.
Kupi novi Bug. Imaš tamo test 35 laptopa sa Win7 pa si izaberi.
Oglas

Oglas
Staro 04.01.2010., 10:31   #3
kus-86
Premium
Moj komp

kus-86's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
razmisli i o kupnji laptopa sa jacom graf i proc ali i sa vecom baterijom (9 umijesto 6 celija). ja sam to napravio i bat mi na konfiguraciju iz moj komp drzi i do 4 sada, normalno uz neki normalan rad i smanjeno svijetlo, a u igrici na full rez i detaljima do 2 sata.

baterija malo viri van iz laptopa ali odradi svoje.
a sta se tice iskljucivanja uzmi laptop sa i7 proc. on "gasi" jezgre ako nisu potrebne te tako cuva bateriju. ali to kosta €
Staro 04.01.2010., 16:29   #4
Mad_Duke
Guest

Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Hoćeš dobru grafu i bateriju koja drži. E pa to neće ići skupa jer je grafa jedan od najvećih potrošača u lapu. Za poker, office, surfanje i gledanje filmova je dosta i integrirana grafa. I grafa i proc automatski isključuju nepotrebne servise/smanjuju potrošnju kada ne trebaš njihovu punu snagu.
Kupi novi Bug. Imaš tamo test 35 laptopa sa Win7 pa si izaberi.
Ima laptopa sa "hybrdi" grafuljom koja podržava da se dodatna isključi, te koristi integruša. Na taj način kada je važna portabilnost samo se isključi, a kada trebaš malo više snage samo uključiš dedicated grafu!
  Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno