|
![]() |
#1 |
Guest
Datum registracije: Dec 2009
|
Ne mogu instalirati Windows XP, stalno se javlja poruka "Disk Boot Failure..."
znači nikad nisu bili windowsi instalirani te ih treba po prvi put instalirat na kompjuter.Bio sam i u Biosu i stavi da mi prvo botta sa CD-a i opet mi se isti problem pojavi kad idem windowse insalirat piše mi "Disk boot failure,insert system disc and press enter"stavio sam cd od XP windowsa i opet mi napiše ovo isto sad nez u čemu je problem i kako da instaliram windowse kad mi se to pojavljuje?Hvala unaprijed na pomoći ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Mogao si navest konfiguraciju.. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
|
matična je Evga x58i micro Sli Grafa je XFX 285 GTX ram4 GB DDr3 hdd segate 300gb i7 2.6 je proc EDIT: i u Biosu je već Hard na Ide a ne na sata amo ljudi s idejama molim vas aj prika mi objasni ovo drugo kako da integriram drajvere u instalaciju windowsa,a ako ti nije teško reci i ovo prvo da budem siguran? Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 29.12.2009. u 23:16. Razlog: spajanje postova |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Jel ti cd uopce bootabilan? Usput, koristi tipku edit i ne redaj postove.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
PizzoZder
|
Provjeri dobro dali su kablovi na mjestu. Dali kod post screena imas imas izbor boot uredjaja putem neke tipke(Esc, f8, f12...itd) Ili skini neki od bootabilnih cd-a (Hiren's, ERD commander....) pa vidi ako boota sa njih. Ako ne, zovi nekog lokalnog gurua da ti to sredi.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Potraži Sticky sa tom temom na forumu, dl. Intel_RAID sa support stranica proizvođača, treba ti još nLite, jedan prazan cd i 10 min. vremena. Ako je source XP SP2 (preferiram u odnosu na SP3) integriraj (također sa nLite) i kb888111 (potreban za HD Audio). |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
usput kad ga palim imam samo Del za bios i F1 za nastaviti jel to ok ili? EDIT: skino sam Hirens boot cd i stavio ga na Cd ubacio u komp i ista stvar što da radim? Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 29.12.2009. u 23:16. Razlog: spajanje postova |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
PizzoZder
|
Provjeri ili zamjeni opticki uredjaj.
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Guest
|
jesam kolega ista stvar mogu li još što provat? EDIT: prob mi je bio u hard-u kabel jedan nije bio spojen a jeli postoji mogućnost da mogu instalirat windowse ako mi cd nije bootabilan? EDIT BY MOD: Još jednom stavi više postova u nizu, tema leti u zrak, i ovako je na rubu. Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 29.12.2009. u 23:18. Razlog: spajanje postova |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|