|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jul 2007
|
Do you want replace file, kako dobiti "no to all"?
Imam dvd i na njemu oko 800 mp3-ca. Kad ga idem nadopunjavati novim pjesmama, u mome burneru, selektiram sve pjesme i odvučem ih u prozor za prženje on me za svaku pjesmu pita "This folder already contains a file "..........." Do you want Replace it? Imam mogućnost "yes to all" ili "no" Pošto nema "no to all" znači morao bi 800 puta pritiskati "NO" Prije nekoliko godina vidio sam na forumu objašnjenje kako nekom kombinacijom tipki (za win xp) dobijem mogućnost "no to all" ali nikako da se sjetim kako. Probao sam držati tipku shift ali nije to to. Može li ko da pomogne |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Probaj drzati tipku n...
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
Datum registracije: Jul 2007
|
Ne radi ništa od toga šta mi preporučujete, ne mogu vjerovat da ne postoji ta mogućnost. Evo sad sam reinstalirao i windovse (xp) i opet isto. Probao sam sve to u Nero, DeepBurner i ExpressBurn i nema šanse. Uf uf koji me posao očekuje sad u Nero, jednu po jednu pritiskati na No, 800 puta. Ima li nade za mene EDIT BY MOD: Ne bumpaj temu bezveze nego se strpi! Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 29.12.2009. u 22:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
Datum registracije: Dec 2008
|
Klikaj. Najbolje rasporedi po danima ![]() |
![]() |
![]() |
|
|