|
![]() |
#1 |
Guest
|
Preporuka napajanja za 8800gt 256mb
Na zalost grafa ne radi kako treba sa ZNj napajanjem iz kucista, pa bih molio preporuku sto najmanje staviti da radi kako treba...ostatak kompa je dual core athlon 3.0, 2gb rama, jedan hdd sata, jedan dvdrw sata i 790x chipset ploca...na zalost treba biti sto jeftinije...hvala na savjetima... jel ovo mozda dovoljno? http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=052.740.029 sto znaci +12V1 15A +12V2 15A Zadnje izmijenjeno od: vorda22. 23.12.2009. u 05:38. |
![]() |
![]() |
#2 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Bio bi ti taj LC OK, ja bih osobno za takvu konfu ipak dodao 30-ak kuna i uzeo jednog Fortrona ![]() http://www.protis.hr/artiklprozor.aspx?ID=14561
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Bit će i previše, ali radije nađi negdje Fortrona 350 ili 400W PNF. Ovo što si napisao znači da ima 2 voda od 12V od kojih svaki daje 15A.
![]() |
#4 |
Guest
|
hvala... ti vodovi se ne mogu spojiti u grafu tako da dobiva 2x 15A? ili to tak ne funkcionira ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Bit će dosta. Evo nešto o sličnom iako nešto snažnijem LC-u Vezano za railove pogledaj tu da ne pišem ponovno
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
ovo znj u kucistu ima dva raila jedan od 14A a drugi od 13A i to nije dosta...ma vjerojatno je ovo LC puno bolje od tog shrotexa iz hgspotovog neon kucista :P |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Pitanje da li je tih 13A i 14A zaista toliko tj. da li su to realni podaci. Iskreno, čisto sumnjam u to. U životu nisam vidio lošije napajanje od tog Neona.
![]() |
#9 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
Bi. ![]()
![]() |
#10 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Naravno da bi Chieftec bez problema vozio to.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
otišo po cigare i nesto
Datum registracije: Oct 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Moderator
|
Citiraj:
Znaš li kaj je Delta Electronics tj kako kotira u svijetu napajanja ![]() BTW Delta je proizvodila samo neke od starijih modela, u principu su to napajanja koja za Chieftec pravi Wintech Electronics Corp te snašnije modele radi CWT
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
Datum registracije: Sep 2007
|
Da ne otvaram novu temu....Rezervirao sam ovu konfu na trzinici CPU Intel Q6600 s775 Hladnjak Zalman 9700 MB Gigabyte EP45-UD3L RAM 4 Gb DDR2-800 OCZ XTC Vista Upgrade Video Asus EN8800GTS 640MB HDD Seagate Barracuda 7200.11 SATA 500 Gb DVD-RW LG Sata Kučište Chieftec DG-018 D-U PSU MS PRO-550ATX 550W e sad,napajanje mi se en sviđa,vlasnik tvrdi da njemu uredno radi i ja mu vjerujem,planiram maknut tu grafu i stavit 4870.također planiram clocknut proc u granicama normale koliko jako brand name napajanje mi treba? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Da upogoni tuniranog Yugića ja se ne bi oslonio na tog MS-a za bilo šta,ti znaš gilbert kako su nepredvidivi,i kakve su komponente unutra,tj. nisu. To može držati neku uredsku konfu ili torrent mašinu,ali za p45 konfu sa kakvih takvim potrošačem Q6600,nešto RAM-a i grafičkom od 100tinjak W potrošnje u peaku,trebalo bi se nadograditi. Da ne pričam ako zagrmi ili nestane struje,pa ovo čudo povuče matičnu ili grafičku za sobom,ili ako imaš sreće kombinaciju ![]() Ili stoput provjereni CX400 za 360kn u Protisu,ili čak neki 550W LC Power malo bolji,samo šta dalje od ovog MS škarta. Hrjax ako ćeš ga uzeti,prodaj ga za 100kn nekome i doviđenja,Bog ga veselio,i sebi doplati za pošten PSU. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
![]() |
#20 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Ja mislim da je ovo vec na knap, jer vsako malo netko dodje i pita hoce li ovo, hoce li ono držat. Treba napravit sticky sa jedno 6 vrsta konfica i napajanja koja mogu pojedinu konfu držat, i bok, a ne da svaki put posebno... + nekakvu okvrinu potrošnju grafa od mx440 pa do gtx295/5970 i od p133 do i9/TWKr. Ma neka si deca zbrajaju ![]() Ako je netko voljan, ja bih evo riješio popis sto se grafa tiče ![]()
![]() |
#21 |
Moderator
|
Već imaju sticky o preporučenim napajanjima kao i temu o potrošnji računala pa su lijeni pogledat. Neka se nauče koristit tražilicu i forum sam po sebi. Ljenjivci koji radije napišu post ''Kaj bi meni bilo dosta'' nego pročitaju par postova će ionako pisat postove napisali mi dvadeset stickya a izgovor će biti ''je znam ja to ali ja imam jedan disk i dva ventilatora više pa ne znam jel mi to dosta'' ![]() Ista stvar ko i sa slaganjem konfiguracija
![]() |
#22 | |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#25 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Pa sad, Fortron pogotovo taj je daleko od noname-a ![]() Super, javi jel bude upalio komp kad ga spojiš ![]() (šala šala hh)
![]() |
#26 |
Banned
Datum registracije: Sep 2007
|
Procitaj moj prvi post pa onda odgovori ![]() Zanimalo me kolika je realna snaga tog MS industriala,nadao sam se da je dovoljno jako da ce izdrzati tu konfu,ali nije i kupujem Fortrona,sto ti nije jasno? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|