|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Asio problem
Naime, pokusavm dobiti asio na svojoj zvučnoj, tj na foobaru. kako zvučna nema original podrsku za asio, koristim asio4all, ali mislim da mi bas i ne funkcionira, jer kao se ne varam kad se slozi u foobaru asio, i kad on svira, onda se ne bi trebalo cuti nista drugo? Znaci ako istovremeno svira neki drugi izvor? Ispravite me ako grijesim. Zvučna je auzentech X-plosion. pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
Sta, nitko nista ne zna? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Njihov FAQ odgovor : Q: Does your product supports Bit-Perfect & ASIO? A:The role of ASIO[Audio Streaming Input Output] is just Input and Output signals. In case of realtime siganls, a little latency occurs and ASIO can reduce the 'signal latency' to some degree.
![]() Ako nađem šta moddano na netu ja ti javim. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Krivo si protumacio, ASIO samo osigurava da se informacija salje direktno na karticu, zaobilazeci Kmixer od Windowsa. Namjestis si u postavkama kartice bit-matched playback i to je to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
Probao sam inastalirat drivere od meridiana, ali tu su različiti chipovi, moj je 8770 a meridijan je 8780, i nemoze se tako. Priliko instalacije, kaze da spojim PCI device sa oxygen chipom iliti meridijan karticu. Zadnje izmijenjeno od: srale7. 15.12.2009. u 18:17. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Također,na Extreme Musicu,uredno je i u Foobaru2000 sa plug-inom ASIO prepoznata kao Creative ASIO,output,sve radi odlično,10ms latencija u control panelu. Sad moram žicati okolo onaj file za importati za Foobar,tko će to namjestiti, a vidio sam po netu zaista setupova koji oduzimaju dah ![]() Žao mi je zbog drivera,bio je dobar ali blesast pokušaj,odmah sam rekao. ![]() Mislio sam da će upaliti,bar sa softverske strane,pa izvedba kasnije kako tako. Sry.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
Jesi skinuo foo_out_asio.dll koji ide u foobar2000 > components?
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Isto koristim asio4all - ALC889a
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#14 |
Premium
|
Dal ti uopce radio asio? Na receiveru pise 44,1khz makar ti je u driverima nariktano 48 ili koliko vec?
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
|
Citiraj:
A ovo tvoje bas niasm shvatio, na kojwem receiveru pise 44,1 khz? i ja nigdje u driverima nemam za nariktat tu vrijednost. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
Receiveru koji si spojio na zvucnu optikom ili cime vec. Ako nemas to za riktat probaj bez asia i vidi na koliko je khz pa kada ga upalis i ako se prebaci na 44,1, radi Edit - na Denonu stisnes status/return dugmic i vrtis info na displayu gdje u jednom trenutku u to dode. Sada koji dugmic je na Yamahi ne bih znao Edit - moze probat i micati slide za volume od win ili drivera - ne bi trebao igrati nikakvu ulogu, samo bi foobarov trebao raditi
što vole strance da nas vozaju u autu i kupuju skupe lance Zadnje izmijenjeno od: Srdan. 19.12.2009. u 10:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
|
Evo danas sam dobio jedan jako kvalitetan USB dac, pa me zanima kako bi to bilo najbolje sve podesit u foobaru, odnosno jel bi se tu mogao iskoristiti asio? Ja sam nesto malo čeprkao, ali nisam bas dobio ono sto sam zelio, odnosno asio ne radi kako bi trebao, ali dobro, tu nisam ni siguran kako bi to radilo. Stvar je to sto za ovaj moj DAC nema drivera, on je jednostavno plug n play. Ali nije mi jasno zasto je dac u asio postavkama nedostupan, a radi i svira preko njega. I sta me jos yebe je to da kad rwcimo nesto svira i otvorim recimo firefox, onak malo zacvrci, nesto ga yebe.. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|