|
![]() |
#1 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
ventovi i temperatura
ne znam jel ovo pravi forum za ovo pitanje, ak nije nek ga moderator preseli u probleme ili gdje već. ovih dana sam malo moddao po kućištu pa sam skinuo sa spire coolera njegov oriđiđi 80mm vent, metnuo adapter 80-120 i puko gore TT Thunderblade 120 mm. vent je bučan za popizdit. spustio mu brzinu aerogateom al se još čuje. u principu, samo sam ispušio jerbo mi je temperatura sa 80 mm bila 49c a sa utišanim 120 mm je 51c. jel 51c previše? i da li bi bilo bolje puknut sharkoon 120 mm silent? ljudi pričaju da je tih samo me zanima kolika bi temperatura bila s njim pošto se vrti na 1000 okretaja a TT se vrti na 2000 (utišan 1400) pa mi je temperatura skočila.
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Uzmi enermax 12fab. Nije najtisi na trzistu, ali zato ima najveci protok zraka, a ako ga spustis na 1000rpm ne cuje se, a jos uvijek ima odlican protok. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Ja sam imao 2 komada i na 1000rpm ih ne cujes. Meni su bili montirani na radijator i samo mi se cuo Tagan. Sad imam 2 Sharkoona (21dB na 1000rpm) koje drzim na 650-700rpm i jedina razlika je u puno manjem propuhu u odnosu na enere. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
takodjer savjetujem enermax 12fab eksperimentira sam s raznim 12 i 9 centimetarskim ventilatorima i najbolji omjer buke, protoka i cijene uvik ima enermax
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|