|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
Izvedba backupa preko lokalne mreže
Probao sam preko mreže napravit backup na prazan HDD (bez OS-a), ali se uopće ne mogu spojit dok se s računalom koje ima OS normalno spojim. Probao sam boot from LAN i ne radi, a zatim me traži system disk. Zar moram instalirat OS na disk na kojem želim backup, pa ga share-at na mreži i onda napravit na njega backup? I da, zar ću kod restore-a mog diska morat na njega prvo instalirat OS (ako je formatiran) i program za backup, pa tek onda restore-at jer uopće ne prepoznaje računalo koje nema OS. Koristim Norton Ghost. Mooolim pomagajte! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Pogledaj ovu temu -> http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=169911 Mozda da probas Acronis? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
amigo
Datum registracije: Dec 2007
|
Nisam siguran jel zelis napraviti backup na mrezni disk ili na racunalo s diskom spojenim u mrezu. Ali uglavnom skini Hiren's Boot CD i sprzi ga, bootaj s cda i nađi norton ghost i pokreni ga s network supportom. Pokrenut ce ti se programcic koji ce ti omoguciti mrezu u DOS-u, ako si spojen na router s DHCP-om te ako je mrezni disk spojen na taj router, onda stavi automatic postavke inace moras sve rucno namjestit. Pokrenuti ce se Ghost i sad valjda dalje znas. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|