|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
SPDIF problem
Ljudi,trebam pomoć. Dakle pred par dana sam u Audio Cinema Art dućanu kupio navedeni AV sustav i imam maleni problem...PC spajam na njega preko optičkog kabla što naravno nije problem...problem je taj da-nema zvuka. Do danas sam koristio 1m Bandridge i bilo je sve OK. Danas sam prištekao 5m Bandridge i-nula...zero...nada...Ok...mislim si možda je do kabla...prištekao opet onaj od 1m...opet ništa....sad sam već zabrinut...Kad je kabel (i 1m i 5m) na SPDIF out na PC-u kabel svijetli al eto,jamo ne pušta ni cvrč. Sve ostalo šljaka savršeno pa me zanima dali ja negdje griješim ili moram nositi reciever na reklamaciju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Koji ti je os. dali si upalio digitalni izlaz (ako je win 7 ili vista na sounds/playback treba biti SPDIF Interface kao default) treba u playeru visto biti upaljen spdif izlaz i sl. trebas dati malo vise informacija.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
Win7 > SPDIF Out Mislim da nije do OS-a. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
stavi na 44 ili 48 i uzivaj, ja sam odustao od dizanja iznad toga... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Čini se da nešto u nekim postavkama samog recievera treba poštelat...valjda. Donio drugi reciever doma,isti problem. Ili...koje su naznake da je onboard zvučna SPDIF prdnula?Kad spojim kabel na nju svijetli... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|