|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: May 2009
|
Hrvatski hardware shopovi i mogucnost placanja pouzecem
Zanima me kakvih imate iskustava sa vecim hardwer shopovima i placanjem putem pouzeca. Tko po vama ima najvecu ponudu da ne bi dolazilo do slucaja da od 10 komponenata ducan nema 8 komada i slicnih problema. Naime cesto imam korisnike koji zele na brzinu naruciti putem weba dijelove za konfiguraciju i vrlo cesto se dvoumim koji shop ili web shop je najbolji izbor. Kako postupiti kada se u paketu nadu dijelovi koji su osteceni i slicne stvari koje su moguce? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Svi shopovi se ograđuju da su poslali ispravnu opremu i da ako bude oštećenja, da je kriva dostavna služba. Što se tiče izbora komponenti, ADM se pokazao solidnim dok Diskont24 i Protis znaju dosta štekati.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
Ja sam poslovao sa Diskont 24 i ADM-om i isto nikakvih problema sve dobro upakirano i glede brzine stvarno super naručiš do 14h i drugi dan dobiješ robu pred kuću. ![]() E sad naravno ukoliko dođe oštečeno pa to se vidi da li je kutija zgnječena,udarena ili postoji neka deformacija naravno to nečeš ni primiti pa neka šalju natrag pa nek se dostavna služba pravda sa trgovinom i zašto nije došlo do preuzimanja iste.Pošalješ mail da je ambalaža bila oštečena i da sumnjaš u ispravnost iste i nisi želio primiti takvu robu.Barem bi ja tako napravio ali do sada nisam imao nikakvih problema(kupio hard,grafu,procesor,cooler). |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
uzimao sam iz diskonta, protisa, optimuma, h2, linksa....mozda jos kojeg. Osim jedanput s protisom (zavlacenje) nikakvih problema. Jedino ne znam kako je s pouzecem, nisam to bas vidjao da se nudi osim u h2 i linksu. Nisam za to bio nesto posebno zainteresiran, ipak samo dize cijenu postarine bezveze. Sto se tice pakiranja tu mi je diskont najlosiji, obicno samo na ambalazu proizvoda nalijepe adresu i salju, ovi ostali su mi do sada slali sve u drugoj, vecoj kutiji osigurano kako-tako da ne skace po njoj. Mozda nije pravilo nego se bas desilo da svaki puta bas za mene nisu imali nekakvu kutiju no sumljam, previse bi to puta bilo. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|