|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Win rar
Ma pitao bi nešto nadam se da mi se nečete smijat imam recimo fajl 2,5Mb i sad ga idem arhivirat sa win rarom ili win zipom ali nikako ga ne mogu smanjit kad dobijem rar ili zip arhivu uvjek je iste veličine kao original ništa manje kemijo sam nešto po opcijama ali bez uspješno. ako može savijet koja opcija i u raru a i u zipu ako može Hvala
![]() |
#2 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
majstore, sve ti ovisi o tome sto pokusavas arhivirat... meni se znalo dogodit par puta da sam nakon raranja dobio i par bajtova veci file, valjda je doticni file bio max komprimiran.... U svakom slucaju, ako hoces provjerit dal ti je procedura ispravna, probaj rarat neki bmp ili tiff file... tu bi trebao vidit znacajnu razliku u velicini ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Re: Win rar
Citiraj:
njih (uglavnom) ne mozes dodatno komprimirat kompresiju ces osjetit kod office, txt, rtf dokumenata, bmp slika i slicno pretpostavljam da tebi treba tu datoteku od 2,5 MB stavit na disketu u tom slucaju u WinRAR-u stavi Add to Archive pa u Split to Volumes, Bytes odaberi ono sto ti treba savjetujem ti da velicinu segmenta stavis na ~300 K pa ih na disketu stavis koliko ide
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|