|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Bluetooth Peripheral Device driver - Vostro 1510 spajanje BT-om
imam vostro 1510 i vistu, dok sam imao xp sve je sljakalo a sada mi kod pokusaja spajanja mobitela (d900i) s laptopom izbaci neki 'unable to install bluetooth peripheral device'. bt modul mi radi normalno jer imam bt miša koji šljaka, također mogu slati slike s laptopa na mob nakon instalacije, ali ne i obrnuto. znaci nakon sto u trayju kliknem na ikonu od BTa i dodam new device, pronađe mi mob, upišem passkey i to sve prođe, pojavi mi se onaj driver error msg i ne mogu taj driver instalirati ni sa cd-om kojeg sam dobio uz mobitel ni sa onim od laptopa (driveri), a ni odabirom opcije 'Find online solution' pri instalaciji. također sam pokušao skinuti i instalirati najnovije BT drivere za moj laptop i vistu ali ista stvar. googlao sam taj problem i našao neki updater za Broadcom koji bi navodno to trebao riješiti ali meni zašteka na dijelu kad identificira BT modul. a to je zato jer proizvođač nije broadcom... gdje naći driver za to sranje i kako spojiti mob s lapom preko bluetootha u visti? hvala!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Vjerojatno neki od bluetooth servisa nije podržan u Visti/7-ici, isto kao meni na 5800. Tri stavke mi ne može instalirati, ali mob uredno radi i u PC Suiteu i mogu normalno slati datoteke.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 07.12.2009. u 00:40. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
a kako da to riješim, otkud mi driver bez kojeg ne mogu slati slike s moba na laptop? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Probaj skinuti novi PC Suite, raspakirati ga i onda ručno ubaciti drivere. Ako ne ide, instaliraj ga...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|