|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
igrice za windows mobile 6.1
pomoc u pronalasku igrica za windows mobile 6.1...molim bez odgovora google je rijesenje jer nisam nista naso...barem nista pametno i besplatno!! unaprrijed hvala!! ako vec postoji tema izvinite ali ja nisam naso...moze i na pp...i da dali neko zna rijeesenje ovog problema...dakle imam samsung omniu ima wirless i sad mogu normalno surfat i sve super sve pet medutim tjeo bi slusat radio internet ali mi fali neki dodatak ko i za normalne windowse neki plugin...a neznam di da to nabavim...slab sam s englesim to je naveci problem....hvala Zadnje izmijenjeno od: josip21. 28.11.2009. u 20:36. Razlog: jos jedan problem |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Mogao bi koji informaciju vise dati o svome WM mobilnom uredaju, nemaju svi WM uredaji istu rezoluciju ekrana niti chipset (software\hardware grafa) tak da bus samo jos vise zivaca izgubio....
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
Zadnje izmijenjeno od: Gjurovski. 28.11.2009. u 22:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
daj mici taj link dok te nisu vidjeli glavešine!!
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
i da dali neko zna rijeesenje ovog problema...dakle imam samsung omniu ima wirless i sad mogu normalno surfat i sve super sve pet medutim tjeo bi slusat radio internet ali mi fali neki dodatak ko i za normalne windowse neki plugin...a neznam di da to nabavim...slab sam s englesim to je naveci problem....hvala |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|