|
![]() |
#1 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Aerocool Spiral Galaxies - kućište za cool ljude
Isto Sharkoon Silvation i novo Enermax kako-se-ono-zove kućište... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Meni se kanta ful sviđa ![]() Ak dojde tak nešto kod nas po razumnoj cijeni (teško) možda razmislim o promjeni. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
doktor, trekkie, amd-ovac
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
Razumna cijena?Kada "ljepota" dolazi po razumnoj cijeni?Dobro si i sam rekao...teško.Sve je to lijepo, ali meni je najbitnije kaj je ispod haube.Ipak, dobro kućište never hurts.Ima pak sve više ljudi koji u samu kantu ulože više nego u hardveraj u njoj, pa sad go figure.
Svijet je monitor s beskonačnom rezolucijom! 1.a64 3500+,abit av8,1.5gb corsair, leadtek geforce 6800 ultra,2x200gb seagate@raid 0,tagan 480w... 2.mobilac 2600+ na 2332mhz,epox 8rda3i,r9800pro,120gb,512ddr,ener 350w... 3.MSI centrino 1.5(dothan), ati9600,40gb... -->HDD u externom kućištu USB 2.0+firewire-hitachi 200 giga |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Aerocool Spiral Galaxies LOL!!! to kuciste sam ja gledao prije jedno 3-4 mjeseca, i razmisljao kako da ga nabavim iz njemacke (vani kosta nesto ispod 100€), samo se nije zvalo "Aerocool - Spiral Galaxies " nego "Jet Computers - Airliner Terminator" a naisao sam na jos neke firme koje kazu da je to njihov proizvod. evo linka na detalnije specifikacije kucista, ak nekog zanima http://www.teschke.de/heatpipes/News...tor__eng_.html |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|