|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2009
|
Nezahtjevne igre štekaju
ovako posjedujem nesto stariju konfiguraciju ASUS K8N maticna,proc.AMD Sempron 2800+ (overclock na 2 Ghz, 256 MB RAM-a, grafulja nVidia 5200 FX, HD WD 80 GB i imam problem sa nekim igrama koje i nisu zahtjevne sto se tice hardware-a... npr wolfenstein enemy territory multiplayer koji zahtjeva 600 MHz, 128 RAM.a, 32 MB OpenGL graphic card, 56.6k Modem/LAN, a meni dosta "steka", koristim XP proferssional SP2 i win redovito cistim od spywarea i virusa pomocu zadnje verzije Kasperky AntiVir...takodjer nemam ni 10 programa instalirani na PC-u tako da mi nije natrpan svakakvim programima, jos koristim Game Booster koji iskljuci sve servise tj Win prebaci u gaming mode...ali nista ne pomaze ne znam sta da radim?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nabavi još rama iak je bilo kakvo ulaganje u takvu konfu vrlo dubiozno sa aspekta uloženo/dobiveno.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
taj proc i plocu su mi necakinje prije imale. U kombinaciji s gigom rama i radeonkom 9600pro naigrale su se posteno na toj kanti. Ovdje postoje 2 problema - premalo rama (256 za XP? kome to jos pada na pamet?) i stvarno preslaba grafa. Iz FX serije (gf5) ne valja niti jedna, nije valjala ni kada su bile aktualne a ta 5200 kostala kao danas jedna 4850 ![]() Ram i neka "postena" agp grafulja tipa te radeonke kostati ce do 200kn iliti 50 KM, mozda bacanje love u bunar ali barem ce omoguciti pokretanje starih naslova. Uostalom, to je sve kategorija hardvera koja slabo gubi na cijeni jer je vec dosegla dno i u slucaju kasnije kupovine bolje konfe dati ce se prodati po nabavnoj cijeni. Dakle, gubitak nikakav. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
debeli oklopni pacov
Datum registracije: Mar 2009
|
Ma za 50km se taj stroj da opremit.. Nabavi Radeon 9550/9600 grafičku i još 512MB ram-a i to je to, Wolf će letit (slikovito rečeno) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Registered User
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |