|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Sep 2007
|
Dva broja-mukte razgovor bez pretplate
Problem je ovakav. Ja iam jedan 091 broj i jedan 095(prepaid,knock out 0.49 kn min) cura ima jedan 091 i sad si mislim kako sredit one ''besplatne'' razgovore,prije je bila neka fora u vipu za 1500 minuta mjesecno,ali to vise ne mogu nac. Onda sam razmisljao da kupimo jos jedan Tele2 mobitel od 200njak kn ih vec ima pa aktiviramo ovu tarifu: http://www.tele2.hr/mobilna_telefonija/opcija_zero.html 50 kn mjesecno plus uspostava poziva i mora uzet jos jedan broj(ne moze prec sa VIP-a). Nitko od nas nije na niti jednom broju na pretplati niti postoji ta mogucnost. Ako ima jos neko nekakvu mogucnost u glavi,neka kaze sta prije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
U vipu to postoji,i zove se opcija Nula u prepaidu,60kn mjesecno: Vipme opcija Vip 0 Uz Vipme Opciju Vip 0 možete razgovarati sa svim Vip korisnicima za 0 kn/min, 24 sata dnevno! Za aktivaciju ove opcije, pošaljite besplatni SMS sadržaja NULA na 771. Opcija će biti aktivirana u roku 24 sata, ukoliko u trenutku aktivacije imate na svom Vipme računu dovoljan iznos za naplatu mjesečne naknade u iznosu od 60 kn, o čemu ćete biti obaviješteni putem SMS poruke. Trajanje Vipme opcije Vip 0 je 30 dana od aktivacije/produženja. Ostali pozivi i usluge naplaćuju se prema Vipme tarifnom modelu u kojem se korisnik nalazi. Za uspostavljene pozive unutar Vip mreže naplaćuje se naknada od 0,29 kn po pozivu. Opciju Vip 0 možete i prije isteka 30 dana trajanja svojevoljno deaktivirati slanjem SMS poruke sadržaja NENULA na 771. + uvjeti: http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=8722257&idnews=630657 Nije bas kao kaj je nekad bio onaj friend broj,ali to je to otprilike. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
|
Da ali pogledaj ovo Od 1.10.2009., pozivi unutar Vip mreže koji prelaze preko 1.000 besplatnih minuta mjesečno naplatit će se prema standardnoj cijeni unutar Vip mreže, ovisno o tarifnom modelu u kojem se korisnik nalazi. Opciju je moguće aktivirati samo jedanput unutar 30 dana. Kako mrzim te ''neogranicene'' ponude.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Hejter
|
A u tele2 mislis da nece naplatit ak prodjes limit? ![]() 1000minuta je dosta za potrosit,osobno kad bi trosio toliko priblizno ili ne daj boze vise od toga prema jednom broju onda bi se zapitao za svoj odnos s tobom osobom jer ocito samo pricamo preko mobitela a ne vidimo se,a to nije dobro. Drugi put prije otvaranja teme prodji i sam malo bolje po webu operatera,jer ak sam ja uspio naci nekaj onda stvarno moze svako ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
Citiraj:
to je bilo aktualno prije par godina,sad ne znam @router: al u tele2 NE PISE nikakvo ogranicenje,po toj logici ga onda nebi ni trebalo bit,zar ne? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Hejter
|
Hm,ne kuzim kak netko moze biti neinformiran a sam da linkove i onda ih valjda ni ne otvori i pogleda. Otovori link sa uvjetima koristenja na tele2,i iznenadi se kad vidis da je isto 1000minuta. A ovo sa vip friends brojem na prepaidu nije vec duze aktualno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Hejter
|
Ma sve ok ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Unregistered User
Datum registracije: Aug 2006
|
evo našo sam ono što sam reko ![]() nije 25kn nego 30kn ![]() http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=8722257&idnews=621393 vip friends 0kn 750minuta Zadnje izmijenjeno od: Router. 29.11.2009. u 13:16. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|