|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
5.1 problem
kupio sam novi laptop na kojem imam 7.1 analogni izlaz (4 izlaza). imam realtek HD audio manager 6.0, DX 11.0, audio codec alc888s i 5.1 zvucnike genius sw-hf5.1 5005. ako treba jos koji podatak stavit cu ga. probavao sam podesiti na w7 32 bitnim i 64 bitnim, problem je isti. u realtek-u podesim izlaze da rede na 5.1 te testiram zvucnike i svi rade (svaki pusti neki bezveze zvuk), no kada pustim film pijesmu ili igru srednji zvucnik mi ne radi. probao sam zamijeniti izlaze, podesavati u realteku, winampu... ali nista. tako da sam uz 7.1 izlaz i 5.1 zvucnike sada spojen na stereo (glupo) ![]() trazio sam po forumima i nisam nasao rijesenje, dali je netko imao takav problem? kako ga rijesiti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Unregistered User
Datum registracije: Aug 2006
|
probaj ovo. idi u contro panel> sound> izaberi koji izlaz koristiš i klikni na properties> enhancments> i stavi kvačicu na "speaker fill" meni je tako i rade mi svi zvučnici ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
![]() ovo sta je napisano na slqici to je kada se koristi 2.0 zvuk. u manualu je objasnjeno koji đek ide u koji izlaza za 5.1/7.1. koristim 3 od 4 izlaza, u gore navedenim postavkama nemogu odabrati koji izlaz ocu, imam samo lineout. i nema "speaker fill". koje ti win koristis? dali spajas zvucnike na jedan ili 3 izlaza?? neznam jesam napomenuo da kada spojim stereo rade svi zvucnici, nije greska u njima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
imam original w7 pro x64, skinut sa microsoft academic |
![]() |
![]() |
|
|