|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Z-5500 probelm
evo iman problem javiaj mi se neki dan... ugl kad iden upaliti pise mi detecting i nsita vrati se na nulu tj. nece se uopce upali pa sada neznan jeli ima neko ovaj problem i jeli ga rijesija.. btw tek nedavno san prisa na WIn 7 i jedno vrime je radija ok ... iskljuciaj ga i od tada iman ovaj problem... evo link tako da se vidi sta se dogada neznan bas kako je ovaj tip to rijesija ali ako je ima neko slican problem neka javi.... http://www.youtube.com/watch?v=NRwOw...eature=related |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: May 2008
|
To ti je vjerojatno do control centera. Nekakav sljus se desio unutra. Najbolje bi bilo da kontaktiras Logitech Support u vezi toga i pitas ih dal postoji koje rjesenje u vezi toga. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
a uza san u ve mila.... pa sada nisan siguran jeli mi istekla garancija ali mi se cini da i ako je da mi nema pomoci sugavi ve.mill... a ja san se pita jeli moguce da je to do drivera... iako san probava nsian nista dobiaj konkretno... jedan put san nakon sta sam mu prominija osigurac uspija upaliti i onda nsita samo krene detecting ma luuud san.... edit: evo pogleda san uza san ga 26.08.2008. znaci da jos iman debelu garanciju ali neznan kako to funkcionira kod ve milla jer je sada propa ili sta vec... tako da ? zna ko |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
iako sumnjam da ces sta napraviti, probaj ukucavati ove "kodove" mozda ti se samo skin zblesirao-tesko da je tako ali jbg, ne kosta te nista i neces nista syebati, ja sam isprobao to davno jos i rade mi i dalje ![]() http://slickdeals.net/forums/showthread.php?t=1655111 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
Uvoznik za Logitech je Logitech Hrvatska.
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Jel ima neka dobra duša račun za Logitech Z-5500... S*ebal sam svoj račun (čitaj izgubio), a odgovorili su da mi žele zamijenit zvučnike zbog pištanja koji proizvode. Buduci da su tehnicki pod garancijom te ne radim nikakve crne poslove, i ne bi bio velki zlocin dat im drugi racun. Pljiiiz. @sysyphus, za sve se mozes obratiti i direktno na logitech.com support jer oni to brzo i kvalitetno rjesavaju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
evo zva san logitech hrvatsku i sta se dogodi oni su kao samo predstavnistvo i da nazoven ve milov servis (jeli to radi uopce) a ako nema odgovora da ih zoven u ponediljak.... icy texx di tebi to zele zaminiti u vemilovom servisu ili Logitech Hrvatska |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
http://logitech-en-emea.custhelp.com...2,5&cl=roeu,en |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
Sam uređaj
![]() |
#15 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
ne da mi se citat sve postove, ali probaj prvo resetirat control centar.. Dok je ugaseno stisni zajedno INPUT i SETTINGS!! Javi jel rijesen problem.. Ovo rijesava problem u 95% slucajeva.. Da je mehanicki kvar ne bi se upalio ni na sekundu!!! Zadnje izmijenjeno od: dean225. 19.11.2009. u 21:47. Razlog: Dopuna!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
Datum registracije: May 2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|