|
![]() |
#1 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Anketa - Model elektroničkog poslovanja prodaje nakita online
Molio bih sve kolege koji imaju volju i malo vremena da mi ispune anketu koja mi je potrebna za pisanje diplomskog rada. Zahvaljujem se svima. ![]() Model elektroničkog poslovanja prodaje nakita online Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Bump Hvala svima koji jesu, potrebno mi je jos, pa kome nije problem neka ispuni. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
iskreno, ja sam ovo krenuo ispunjavati jos kad si stavio anketu online. ali isto tako iskreno, sam ju prestao ispunjavati jer se par pitanja strikno tice nakita. kupovine, narucivanja, iznosa novca itd itd. posto je jedini nakit koji ja imam - nema ga, sta da tu stavim? kuzis, anketa ti je malo previse usmjerena na ljude koji kupuju / trose nesto specificno, ljudi koji to ne trose / koriste / kupuju, sta s njima? tako da ti ja ne mogu pomoci. mogao sam bezveze pobosti sta god, ali necu jer me nitko ne prisiljava na ispunjavanje ![]() jesam li cuo? -da. kako biste ocjenili okus od 1 do 10, da je 1 jako lose, 10 vrhunsko? - ha? pa morate nesto reci. -ali kazem ispred, nisam ju probao. pa sta da onda stavimo? -pojma nemam, stavi sta hoces ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|