|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2009
|
Druga ploča, nemoguće staviti Windowse
Radi se o sljedečem imao sam ploču(tj još je imam) gigabyte ga-8ie2004p i proc p4 2.0. Odlučio sam nadogradit da p4 3.0/1mb/800 prescott ali budući da ploča ne podržava 800fsb stavio sam drugu ploču asrock p4vm800. Problem je sljedeći...dok se diže windows zaustavi se na windows screenu,pokušao sam sa windows repair ali uvjek se zaustavi kod "Installing Devices". Probao sam instalirat nanovo windows xp i uspio ali se nakon nekog vremena komp restartao i dalje opet ista priča sa smrzavanjem na windows screenu. Je li ploča krepana ili možda da updateam Bios ? Izvadio sam asric van i opet stavio gigebyte ploču repairao windows i normalno opet radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ploče imaju različite čipsete i normalno da nisi mogao pokrenuti stare winse na novoj ploči. Nanovo instaliraj winse (znači, format c ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
gore sam prethodno naveo "Probao sam instalirat nanovo windows xp i uspio ali se nakon nekog vremena komp restartao i dalje opet ista priča sa smrzavanjem na windows screenu." ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered Abuser
Datum registracije: Oct 2008
|
možda te memorija zeza tak sam i ja stavljao HDD sa postoječim sistemom na novu konfu... tj. HDD je bio stari i kingmax mema, i non stop smrzavanje, nemoš ni win instalirat, dok nisam kingmax memu zamjenio sa a-datom... gigabytici ep45-ds4 jednostavno nije pasala kingmax mema |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nema ti druge nego testirati komponentu po komponentu. Lako moguće da je matična u komi.
![]() |
#7 |
Registered User
|
Da,najvjerojatnije je MB u šlusu,na staroj MB (gigabyte) sve radi. Mora da je ploča. Nema mi druge nego da kupim od nekog koja podržava taj procesor |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|