|
![]() |
#1 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
dilema
daklem muku mucim sta bi sebi uzeo od ovih kakti laptopa jel. uvijet je da je 13" vece nemere . e sad ocu da je laptop gradjen onak muski fino da na njega moze past krigla i da ga kasnije mos koristiti. e sad uz sve moje guglanje i gledanje i svasta nesto dosao sam do dva modela gaybuk pro LINK DELL LINK dell nema hdmi ![]() ![]() nebacajte mi cijene di je jeftinije jer necu uzimati u maloprodaji. e sad dali je i3 toliko bolji od kor2dua ? dali ce ova integrusa od 9300 / 9400 moc pokrenuti nesto ? ustvari je bitno samo da pokrene sc2 ako treba na minimum minimuma. alternative su dobro dosle samo nemojte mi bacat govna od hpovih dv serije jer je to govno. tnx
![]() |
#2 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
Nes ti dileme... MBP sa 2 GB RAM-a, 160 GB diskom, socijala DisplayPortom za koji ce ti trebat adapter od 50 eura da ga mos spojit na eksterni monitor... i uz sve to, secer na kraju, godinu dana garancije... bam, 10,500 kuna sa adapterom. I Dell za pola love, sa duplo RAMa, duplo diska, 3 godine garancije. Jedina mana tog Della je kao sto si rekao, nedostatak hdmi ili barem DVI izlaza. Vote za Dell-a, iako mozes nac neki slican model za stotinjak eura vise koji ce imat i HDMI i mozda Core i3 CPU... Dell. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
bycod
|
ma to je bilo samo ovak da vidite na sta ciljam. ako postoji dell istih karakteristika ko ovaj 1320 a da ima hdmi odmah ga uzimam (moze i lenovo hp b serija )
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Ako ti ne treba optika onda mozda - Lenovo EDGE ili ako hoces nesto cvrsce i jace onda - X201i |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
bycod
|
lenovo nema grafe (ok ima al to je onak za 2d) a cak bi se i oprostio od optike al ti edge-vi su mi krhki... ono dell je terminator naspram ovoga ![]()
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
bycod
|
e taj laptop je tako odvratan u zivo da to nisu istine ![]() ![]() treba mi tako nesto po specifikacijama u cvrstom kucistu ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|