|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Nakon uspjesnog snimanja medij se ponasa kao prazan?
Pozdrav svima! Dakle situacija je sljedeca.. snimam normalno data dvde, recimo 5/6 divxa, sve bez greske.. medjutim.. pokusavam snimit neke igre i tu dolazi problem.. prvi slucaj je bio sa dvd dl, igra za xbox360.. medij je verbatim +.. koristio sam alcohol 120%.. snimanje ide kako treba, na najmanjoj mogucoj brzini, 2.4x, alcohol kaze da je uspjesno sprzio, medjutim u windowsu u propertiesima (jer nemam opcije za open/explore?) tog dvda pise nekih 120 mb (a treba preko 7gb).. mozda i 200 ne sjecam se.. ugl disk nije citljiv u xboxu.. drugi slucaj je igra za wii.. takodjer verbatim mediji, takodjer alcohol 120%.. takodjer snimanje uspjesno zavrseno, ali u propertiesima stoji 0 mb.. i disk je necitljiv u wii.. medjutim konzola se updateala nakon citanja diska tako da kao da je neki vrag na dvdu.. ali poslije toga se zablokira.. pokusao sam snimiti sa imageburnerom - ista situacija.. pokusao sam snimiti sa drugom przilicom - ista situacija.. kad gledam sa iso busterom taj dvd, iso buster kaze : During mounting of the disk only a session/track layout could be found. No file-systems nor files and folders could be found. dalje, stoji pod dvd+r - session 1 track 01 velicine 4,38 GB sto je velicina te igre.. dakle.. ima li tko bilo kakvu ideju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Night shift
Datum registracije: Jul 2002
|
Za DL probaj stavit layer break na 1913760 u ImgBurnu.
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|