|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2009
|
web dizajn i hosting
Evo po stoti put ista tema sam drugi početnik s recimo gotovom vizijom stranice. Da naglasim da sam početnik u ovome i kao najmlađi penzić dobio zadatak tj prihvatio se pokušaja da napravim stranicu. Za sad sam upoznao malo HTML i CSS ništa dalje jer i ovo tek proučavam i igram se. Htio bi napaviti web stranicu koja bi služila kao baza koja bi imala nekoliko glavnih grupa tj. podstanica. Recimo to ovako glavna stranica bi imalo nešto teksta koju slikicu možda neku animaciju ali najvaznije linkove(nadam se da sam dobro rekao) na te podstranice tipa link na stranicu koja bi sadrzavala recimo popise foruma i onda klikom na odrđeni forum da se isti i otvara pa stranica koja bi imalo popise apoteka( naravno klikom na određenu apoteku da se otvori njihova stranica ili ako ju nemaju da se da upisati ulica di je i broj telefona znači neki osnovni kontakt podaci) pa stranica sa domovima zdravlja i tome slično.Kasnije bi se stavljala tražilica koja bi pretraživala te stranice tipa (dezurne apoteke ili bilo kaj prema mjestu stanovanja i sl.) Znam da je za to potrebno jako puno posla i znanja ali kako tečajevi za tako nešto koštaju i po nekoliko penzija(1200kn) a trebalo bi ih proći nekoliko ne mogu toliko izdvojiti, a vremena imam. Sad me zanima vaša preporuka u čemu raditi i od kud krenuti vidio sam da dreamweaver CS4 radi sad i po principu drag and drop istina ima dosta i pisanja. Da li se u njemu daju raditi napredne tražilice. Bilo kakva preporuka ili linkovi s tutorialima kako to naučiti i mogučnostima toga što predlažete dobrodošli. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
pogledaj joomlu i wordpress to su dva dobra jednostavna "motora" stranica ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|