|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
Neispravan procesor?
ploča je Abit AW9D-MAX,procesor je Pentium 4 531,sve ok.kupim novi procesor Core 2 Duo E6300 i ništa. POST code indication:8.7. Check CPU core voltage Power on -> Stop at 8.7. 12V 4 pin plug disconnected or power supply damage Check 4 pin power plug or replace power supply kupio novo napajanje Corsair 450 HX i opet ista stvar. dal da šaljem procesor na reklamaciju jer nemam priliku probati proc na nekoj drugoj ploči |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
mislim da ti matična ne podržava 45nm procesore... probaj update biosa ![]() btw. koji to c2d e6300? naime, postoje 2 procesora s oznakom e6300 ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Kaže da je kupio novi E6300. Pretpostavljam da je u pitanju Wolfdale arhitektura koju ploča sigurno ne podržava obzirom da je Abit nestao sa scene debelo prije nego se Wolfdale pojavio. Procesor je ok i nemaš šta slat na reklamaciju. Kupi novu ploču.
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
prije nego što sam kupio provjerio sam na abitovom sajtu,gdje piše da ide http://www.abit.com.tw/cpu-support-l...w9d_series.htm mislim da ću nabaviti novu ploču |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Moja podrzava i QX9770 ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
AW9D-MAX podrzava sve 800MHz i 1066MHz Conroe 65nm procesore. Cak mislim da bi trebali raditi i 1333MHz Conroe procesori, ali bi se trebalo overklokirati FSB. Ako ne vjerujes meni, pitaj Paka i Tora koji ju jos imaju... Ne znam ni s kojom E6300 verzijom lik uopce barata, tu je i intel sjebao stvar do kraja. Nije tu bitno kad je ploca izasla, nego koliko se radilo na BIOS-u. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Da, ali postoji Core 2 Duo E6300 i Pentium Dual Core E6300 pa sad ne znamo na koji procesor on zapravo misli, vjerojatno ovaj drugi jer se prvi ne prodaje već ohoho...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
kao što kažu kolege, postoje 2 E6300: Core 2 Duo E6300 i Pentium E6300. C2D se ne prodaje već godinama. Bilo bi dobro kada bi nam rekao točno koji model imaš jer ovako možemo danima. A i oni iz Intela su glupi da su dali procesoru ime koje već postoji. Kao da nisu mogli izmisliti neko bolje ime.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
link |