|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Apple Alu Keyboard "Ekvivalent"
Znači tko je koristio "novije" Apple strojeve zna o čemu govorim. To je ona Apple Alu tipkovnica, uglavnom koji je ekvivalent istoj u PC svijetu? Znači neka slim, razdvojenih tipki, onakve kvalitetne građe, i kratkog/tihog hoda tipki. Poželjno je da je što sličnija istoj ili uzimam Apple Keyboard ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
zasto kupovat "kopiju" kad postoji original ![]() hehe, zezam se, nazalost i ja sam neko vrijeme trazio nesto tako ok i simple, ili onu tipkovnicu koja nema obrub, nemogu ju sad nac... ali nevjerujem da ima negdi tu kod nas ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() Nema veze, ionako mi se jako svidila tako da će najvjerovatnije past ova (jer i ja nisam vidio dostojen konkurencije) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
http://www.protis.hr/artikl.aspx?id=17843&servisID=1 Ono, pomalo sliči...
![]() |
#7 | |
Banned
|
Ja sam isto na jednom kompu na OSXu tako da mi nije to problem ![]() Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
radi li wireless verzija ove tipkovnice na windowsima? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
It's all a joke
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
#14 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
pogledaj svakako po nabavi za najjeftiniju cijenu,ja sam nabavio u magazin RS,i svakako uzmi sa numeričkim dijelom,ista je cijena a kao tipkovnica je po meni bolja,bez numeričkog mi je nekako zgurano..ili mi se barem čini na slikama
![]() |
#16 |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
Sorry Baja ako pomalo uletavam u thread, ali imam jedno pitanje u svezi s apple tipkovnicom (ekvivalent :-) Meni treba non-apple tipkovnica za hackintosh, da ima takav layout kao ova alu (znači da ima lijepo otisnute option, command i sve ostalo). Može linkove s preporukama, ako postoji naravno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Koliko ja znam, ne postoji nis slicno...
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||
Banned
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
![]() A za hackintosh (što sam i rekao da meni treba) jeftinije je platiti 100kn (ili manje) neku zamjenu nego original apple za 409,00 kn ili 669,00 kn ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Zapravo prije dosta godina sam naletio na jednu Logitechicu koja je na mjestu alt, ctrl, win tipki imala lijepo otisnuto na njima kaj je koja tipka na meku. A i neznam kaj vas taj layout tolko muči, ak imaš problema sa y i z lijepo šarafciger u ruku i zamjeni im mjesta, na command, i ostale pizdarije se tak i tak navikneš ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#25 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
![]() http://images.apple.com/keyboard/ima...4_20090306.jpg Dakle, nešto ovako ali za windows računala. da je sa žicom i ne pre skupa (200 kn max) |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
![]() koristim redovno takvu, nema to veze sa ovim kaj on traži. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Banned
|
Citiraj:
Gledao sam i nju, ali koliko sam vidio skuplja je i od ove Appleove, a meni osobno nije ljepša, i nisam je probao. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Pa, mogli bi prvo za promjenu prestati zvati te salaveta tipkovnice Apple tipkovnice! Nismo na Jabucnjaku, pa ipak ne sramotite ovaj forum informacijskim rupama onih koji znanje vucu iz zadnje procitane Apple brosure ![]() Tvorac je Sony koji ih vuce pred kraj 2002. ![]() Prvo ih je stavio na laptope pa je onda kasnije otislo na desktop tipkalice. No kako Sony sa nekim Vaio modelima opasno kopira Apple, onda se ne hvali time izvan Nipponije. Dok Apple opet treba najveceg majstora minijaturizacije zemlje izlazeceg Sony-a, pa trgovci i Apple prodavaci na kraju svode kao Apple. E pa nece mochi Syss i ostali ![]() ![]() Probao sam prvu "Apple" salavetu i konstatirao kako su mi uvazene kolege Mac korisnici upravo dojavili da su spustili kriterije za 10 godina unazad. Jer samo nova generacija korisnika moze napraviti downgrade vlastite kvalitete unosa teksta i jos sami platiti za isti ![]() Ali dobro, povodljivost je vrlina u ovom slucaju. Htjede vam poruciti ako je vec morate imati - da BTC ima jednu od najboljih replika samo nemam pojma ima'de li tega kod nas. Sretno u tipk...u, cek to nije tipkanje.... hm? Sretno u tapkanju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | ||||
Banned
|
Citiraj:
Ovo i izgleda ok, samo niti sam ih vidio niti sam vidio da ih negdi ima za kupit, plus nisam nikad ni tipkao tako da neznam kakve su prema Appleu. Citiraj:
![]() Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |