|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
PomoĆ oko virusa na serveru
Ako neko zna, bio bih jako zahvalan da mi pomogne u rješavanju ovog problema. Da ne duljim, imam zakupljen prostor na bluehost serveru, gdje se nalazi nekolicina web stranica. Prošli mjesec skoro sve te stranice su blokirane od strane google-a sa porukom da sadrže malware. Obrisao sam sve sa servera, a kompjuter koji koristim za upload skenirao u potrazi za virusima i sličnim pi.....arijama i ništa, sve je čisto. Nakon toga sam zatražio review od googla i maknuta je poruka o malware-u i to je funkcioniralo do jučer. A danas, sve po starom, opet malware poruka. Ako netko zna kako ovo trajno rješiti molio bi za pomuć budući da mi je ovo vrlo važno. Unaprijed hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
Nije nikakav malware, nego ti je 'zli kod' ubacen u sami html/php/aspx file ili sta vec koristis... Vjerojatno nisi chmodao fileove na read only pa se uz par trikova mogu editirat i par botova-gamadi koji crawla po tome dodaju svoje nevidljive divove u file i napune ih linkovima na 'funky' siteove... Tu te google blacklista zbog phishinga ili slicnih sr*nja. Nakon brisanja fileova sa sitea nisi rijesio problem jer si uploadao ponovo iste datoteke na host i za par dana se ista stvar desi, bot naleti na stranicu, skuzi da zastita smrdi, ubaci svoje sranje i eto te opet na crnoj listi. probaj malo poguglat o tome pa ces dobit okvirnu ideju kako izbjec takve stvari. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|