Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Softverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 13.11.2009., 11:26   #1
zwer
crnjo
Moj komp

zwer's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Instalacija programa - što se događa u pozadini?

Dakle sljedeci problem...

Pisaca masina komp, znaci intaliran office, antivirus, firewall, 3 programcica i to je to. Windows XP.

Uzeo eZaba usb stick za bankarstvo, pokusam instalirat njihove upravljacke programe, i prilikom instalacije jednog progress bar dodje do odredjenog dijela, stane, krene se vracat nazad i ne instalira se uz "installation failed"... Probao safe mode, ovo, ono, zvao tehnicku sluzbu eZABAe, nista, nemaju ni oni takvih iskustava.

Sad ono sto me zanima je dal' mogu nekako monitorirat tu instalaciju da vidim gdje zapne, pa da probam saznat gdje zapne, mozda je do nekog od instaliranih programa ili procesa. Ista ta instalacija na istom kompu prolazi unutar virtualne masine u VMWareu... :-/

Prije sam imao slicno iskustvo zbog neke igre koja se instalirala do 99%, bacila neki error i onda se uninstalirala nakon sto bi stisnuo OK. Pa sam to rijesio tako da sam cekao da se pojavi OK gumb, switchao u explorer i kopirao instalirane fileove i vratio ih na isto mjesto nakon sto se igra unistalirala. ..

Hvala na bilokakvoj pomoci!
Staro 13.11.2009., 15:28   #2
khm
Banned

Datum registracije: Dec 2006
Ja bi za pocetak maknuo antivirus i firewall, ni ne kuzim sta ce ti ta zastita na takvom kompu za koji sam kazes da je pisaca masina.
Koji service pack imas na XP-u?
khm je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 13.11.2009., 16:27   #3
zwer
crnjo
Moj komp

zwer's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Citiraj:
Autor khm Pregled postova
Ja bi za pocetak maknuo antivirus i firewall, ni ne kuzim sta ce ti ta zastita na takvom kompu za koji sam kazes da je pisaca masina.
Koji service pack imas na XP-u?
Probao s ukljucenim/iskljucenim firewallom i antivirusom, ista stvar. XP SP2.

Komp je pisaca / surfaca masina, a firewall i AV samo sluze kao 'better safe than sorry' opcija. Jednostavnije mi je to instalirat i ne brinut se o kanti uopce nego kasnije eventualno gubit vrijeme na ciscenje sranja koja se nasele na raznim usb stickovima.
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Isključeno