|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
HD TV-gledanje dvd ripova
Znaci zanima me dal ce mi kvaliteta slike kad na HD TV s rezom recimo 1080p pustim film rezolucije recimo 640x336, jel ce mi slika bit jednako zamucena kao kad pustim na 17" monitoru na kojem je rezolucija 1280x1024? Inace kad pustim takav filmna obican SD TV slika je kao da gledam DVD al kad gledam na monitoru koji ima daleko vecu rezoluciju slika je poprilicno losa...caki kad pustim 720p film |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Zavisi od tb-a, kako kvalitetno skalira sliku na vecu rezoluciju, meni na monitoru bude losa dok na tv-u je dosta bolja slika u dosta slucajeva.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
ovisi koje je velicine TV i kvaliteta istog . pretpostavljam da ce plazma bolje obaviti taj posao. meni dvdi i divxi izgledaju dosta dobro na 37 incnom panasonicu , nesto malo bolje od programa s iskon.tva , a sad kak bi to izgledalo ne nakom lcdu iste ili vece dijagonale.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Planiram uzet Samsung LE32B530 P7,81Cm,1080p Al sad kad malo bolje razmislim vjerojatno ce bit manji gubitak u kvaliteti ako kupim 720p tv,jer ionako ne mislim spajat na max tvi niti ista vec samo za gledanje filmova sa PC |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Da li netko ima iskustav s tim pitanjem. Da li je veći gubitak u kvaliteti na 720p ili na 1080p? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Kad pustis dobar hd rip ili blu ray sipak ces vidjeti piksele i sa 1m.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|