|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2003
|
![]() Koji mp3 player je najbolji za kupiti do otprilike 1000 kn (minimalno 256 MB rama)? Je li ima ko iskustva sa Muro MR-100 (vidio sam u hgspota)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
__________________ |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Vidio sam tu raspravu ali mene zanima malo skuplji mp3-player. Muro ima mogućnost snimanja glasa, fm prijemnik, mogućnost slušanja glazbe u auto kazetofonu preko radio transmitera. Zanima me ima li tko iskustva u radu s njim ili je bolje kupiti neki drugi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
Evo opis: MURO, player koji u sebi ima baš sve i kojega može uživati baš svugdje gdje postoje zvučnici. U njemu su ugrađeni USB memorijski čip od čak 256 MB kapaciteta, FM radio prijamnik i snimač, MP3/WMA player, te radio odašiljač kojim možete odaslati glazbu sa svojeg playera na bilo koji radio aparat u dosegu, a na kraju i diktafon. Slušajte svoje omiljene MP3 i WMA fileove na radio prijamniku u svojem automobilu. Snimajte FM radio program u realnom vremenu. Devet sati 128-bitne snimljene glazbe i deset neprekidnih sati rada. FM radio sa 20 memoriranih stanica. Sve informacije o snimljenim datotekama i prijamu radio stanica lagano se iščitavaju sa LCD zaslona kojem po vašem ukusu možete mijenjati pozadinsku boju. 256 MB memorijske kartice, osim za vaše MP3 i WMA datoteke, možete koristiti i za siguran prijenos ostalih podataka sa vašeg računala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Odutao sam od kupovine Muro playera te sada razmišljam o kupovini 256 ili 512 MB iRiver playera. Zanimaju me tko ima u iskustva u radu s njim i di ga ima kupiti u Splitu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Kolko ja znam nema toga u Splitu, vidi možda imaju u Nexusa tel. 314-788, 314-790. Al uglavnom svaka firma bi trebala to moć nabavit nek nemaju u ponudi. Koliku maržu uzimaju isplati im se. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|