|
![]() |
#1 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Koji Router/modem?
Pozdrav! Jučer grom opalio i sredio mi router.. tj. adsl radi, ali iza priključci ne radi niti jedan, tako da mi mrežni printer ne radi, niti MaxTV Probao sam sa svojim starim Zyxellom i sada sve radi, znaći treba mi neki dobar wireless router sa adsl modemom, ali da mi radi maxTV na njemu?? RIP je bio D-Linkov G684T Znači mora biti neki od boljih jer mi na zyxelu puca maxtv ako silujem torrent!! I da se naravno može naštelat maxtv na njemu.. postoje možda generalne postavke za maxtv ?? ili samo moram paziti na nešto kada kupujem ili moram zvat tcom i uzet od njih?? edit: Evo, našao sam na tržnici lik prodaje isti koji sam imao: http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=165714 Samo ovaj nema na sebi naljepljene naljepnice za LAN iIPTV (one crvene i žute).. Oće to radit sa MaxTVom ako nije predhodno konfiguriran?? Hvala
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! Zadnje izmijenjeno od: LorD ClockaN. 09.11.2009. u 21:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Ako je ubaćen T-Koma fw onda će radit, kod DSL-G684T nije blem jer se može podesit MaxTv i sa origigi fw (ima uputstvo tu na forumu), za te nofčiće može se naći i SX763 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
od LemilicE
|
Šta je taj SX763 tolko bolji?? Znaći uzmem njega i poštelam po uputstvima sa foruma??
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
Pa po mom sudu je bolji uređaj, unatoć još ne otkrivenom pass - u za maknit Remote luzera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
od LemilicE
|
kakav remote luzer?? Onda toga uzimam! hvala
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
od LemilicE
|
OK hvala svima, budem potražio tržnica ovdje je skoro sva rasprodana toga.. budem i njuze posjetio!
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
od LemilicE
|
Niko mi se sa tržnice nije javio, pa ja odlučio zvat službu za korisnike, nakon 6h zove lik da će doć, ja ga dočekao na cesti, odmah mu rekao da želim novi SX763, on ga uzme, montira i ja mu platim (sa strane) hehe i to je to !! e sada da čujem po čemu je taj siemens bolji od dlinka osim što NEMA odvojivu antenu kao DLink!?!?!
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
Nebih trebao čuti (aluzija na čudne zvukove uključujući pozive szk u pomoć) nego vidjeti da stabilno radi šta se od njega oćekuje (sa ispravno namještenim torentima i ostalim tričarijama). |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|