|
![]() |
#1 |
Guest
Datum registracije: Jan 2009
|
Dobre,Stare Komponente
eto otvaram ovu temu u svrhu davanja starih komponenata... znaci tko ima stare komponente i zao mu je bacit neka donira meni... ![]() ako imate vece kolicine i niste iz zagreba, ja cu platiti postarinu ![]() Molim sve zainteresirane da se jave na PM ![]() Hvala (uzimam: maticne, procesore, rame, graficke, mrezne, zvucne,usb kartice, hardove, cd-rome... AMA BAS SVE) ![]() ![]() ![]() p.s. pocistite ormare i ladice, mozda nesto nadjete, nikad se nezna ![]() Zadnje izmijenjeno od: With Skill. 26.11.2009. u 22:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
kenova
Datum registracije: Sep 2003
|
Javio bih se u svrhu razmjene jer skupljam stare procesore, pa ako imaš više istih modela... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Buraz, šta god da radiš, neg te bog čuva ![]() Ja bi iz fore složio mod 10 starih CPUa bez coolera, i napravio radijator na struju ![]() Ono, ipak dolazi zima ![]() Ima šogi brdo "smeća", baš sam gledao, ima 2-3 komada PII i PIII, brdo SDRAMa, hladnjaka, ploča, pravi je smetlar, užicaj ga nešto. Reko je meni da zemem ak hoću, al meni se to gadi dirat ![]() Pa složi jukebox, ili neki media player, storage server, ko zna... Ali znaj, ako ti ljudi poklone stvari, nije baš u redu da ih prodaješ dalje i zarađuješ, osim ako ti oni kažu, nosi i radi šta god hoćeš s tim. Onda sve 5. Ajd, drž se!
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
jooooooj Sdram.... to mi treba za durona 1000 ![]() Nego kaj sam htio reći... imam p 133mhz, i 486dx4 100mhz u potpuno ispravnom stanju s win 98 gore ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Dobre stare komponente ljudi koji žele daju Ovdje, oni koji ne žele dati đabe postaju Tu a oni koji trebaju dobre stare komponente svoje zahtjeve stavljaju Tu i Tu. Par brzopoteznih za bilo kojeg dežurnog moderatora. 1. Zapto je ovaj topic pod "ostalo" ? 2. Kako se dobije status prava nabavke, razmjene ili bilo čega van tržnice ? Ne može se moderirat čekajući prijavu prijavi post... pa bar malo pratit vlastitu temu za koju je mod zadužen, ovo ne stoji od jučer nego 6 dana i nitko ništ... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|