Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Periferija > Monitori, tipkovnice i miševi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 27.10.2009., 10:47   #1
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Pomoc oko izbora tipkovnice

Znam da je vec ovo milijun puta "prozvakana" tema no u nedoumici sam oko izbora tipkovnice.
Naime prodao sam svoju G15 rev.2 i sada trazim neku novu tipkovnicu koja ce sluziti iskljucivo za igranje te nesto malo piskaranja...tj. nekada se i malo vise pise.
Suzio sam izbor na neke, no reci cu sta mi je vazno....da se ne izlize nakon par mj., da sve radi naravno kako treba, po mogucnosti da ima pozadinsko osvjetljenje no nije presudno i nije uvjet, da imam dobar feeling dok tipkam te da je odlicna za igranje.

Izbor sam suzio na ove:

Razer Lycosa
Logitech Illuminated -> ne znam dali je ok za igre sa obzirom na kratak hod tipki
Roccat Valo -> malo vise kosta, ali ako vrijedi tu lovu onda ok
G11

Svi prijedlozi su dobrodosli!

Mis koristim G5 rev2. i koji mi je najbolji mis kojega sam ikada imao te sam sa njime zadovoljan....sada samo jos moram drugu tipkovnicu uzeti.

Uzeo bih Lycosu no vidim da ekipa nesto prica da bas nije kvalitetna te da se brzo tipke izlizu.
Illuminated mi vise izgleda za puno tipkanja i da nije za igranje...ako sam u krivu ispravite me (BTW tipkovnica mi izgleda odlicno).

Roccat nisam ni vidio u zivo nito sam bilo sta od njih koristio tako da nemam
neko misljenje vec mi se samo svida.

Kod G11 mi se svida plavo osvijetljenje...

Pa ako netko imao tj. imao je priliku isprobatinavedene tipkovnice neka kaze koja je ok......te koja bi bila dobra i za igranje i za tipkanje.

Kvaliteta tipkovnice mi je jako vazna te ne zelim dati cca 700 kn za neku tipkovnicu koja ce se poceti gulit nakon par mj. jer mi je ovo neka dugorocnija investicija.

LP

Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5...
win32 je offline   Reply With Quote
Staro 02.11.2009., 19:38   #2
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Ima netko jos mozda kakvu ideju?

Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5...
win32 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 02.11.2009., 20:06   #3
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Microsoft Sidewinder X6 ti mogu osobno preporučiti. Imam je od 1. mjeseca ove godine i savršeno sam zadovoljan s njom. Da opet kupujem, isto bih kupio. Iskreno, nisam mislio da će tipke izdržat konstantno pisanje i igranje (pogotovo ne HR znakovi), ali eto, nema ni traga korištenju na njima, a pretrpile su mnoge seminare, diplomski, konstantno dopisivanje na msn-u, skype-u itd.

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline   Reply With Quote
Staro 04.11.2009., 13:27   #4
Viperus
Premium
Moj komp

Viperus's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Da ne otvaram novu temu, koje sve tipkovnice mogu više od 3 tipke istovremeno registrirati? U igrama pri korištenju teamspeaka i recimo micanja i relodanja mi se desi onaj iritantni krkrkr zvuk
Viperus je offline   Reply With Quote
Staro 11.11.2009., 22:35   #5
sinisa1989
Bazinga
Moj komp

sinisa1989's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor Viperus Pregled postova
Da ne otvaram novu temu, koje sve tipkovnice mogu više od 3 tipke istovremeno registrirati? U igrama pri korištenju teamspeaka i recimo micanja i relodanja mi se desi onaj iritantni krkrkr zvuk
Mislim da većina novih tipkovnica registrira više od 3 tipke. Ja iam neku Logitechovu crnu za 80kn već par godina i registrira sve živo, čak i udarce
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno