|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Pomoc oko izbora tipkovnice
Znam da je vec ovo milijun puta "prozvakana" tema no u nedoumici sam oko izbora tipkovnice. Naime prodao sam svoju G15 rev.2 i sada trazim neku novu tipkovnicu koja ce sluziti iskljucivo za igranje te nesto malo piskaranja...tj. nekada se i malo vise pise. Suzio sam izbor na neke, no reci cu sta mi je vazno....da se ne izlize nakon par mj., da sve radi naravno kako treba, po mogucnosti da ima pozadinsko osvjetljenje no nije presudno i nije uvjet, da imam dobar feeling dok tipkam te da je odlicna za igranje. Izbor sam suzio na ove: Razer Lycosa Logitech Illuminated -> ne znam dali je ok za igre sa obzirom na kratak hod tipki Roccat Valo -> malo vise kosta, ali ako vrijedi tu lovu onda ok G11 Svi prijedlozi su dobrodosli! Mis koristim G5 rev2. i koji mi je najbolji mis kojega sam ikada imao te sam sa njime zadovoljan....sada samo jos moram drugu tipkovnicu uzeti. Uzeo bih Lycosu no vidim da ekipa nesto prica da bas nije kvalitetna te da se brzo tipke izlizu. Illuminated mi vise izgleda za puno tipkanja i da nije za igranje...ako sam u krivu ispravite me (BTW tipkovnica mi izgleda odlicno). Roccat nisam ni vidio u zivo nito sam bilo sta od njih koristio tako da nemam neko misljenje vec mi se samo svida. Kod G11 mi se svida plavo osvijetljenje... ![]() Pa ako netko imao tj. imao je priliku isprobatinavedene tipkovnice neka kaze koja je ok......te koja bi bila dobra i za igranje i za tipkanje. Kvaliteta tipkovnice mi je jako vazna te ne zelim dati cca 700 kn za neku tipkovnicu koja ce se poceti gulit nakon par mj. jer mi je ovo neka dugorocnija investicija. LP ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Ima netko jos mozda kakvu ideju? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Microsoft Sidewinder X6 ti mogu osobno preporučiti. Imam je od 1. mjeseca ove godine i savršeno sam zadovoljan s njom. Da opet kupujem, isto bih kupio. Iskreno, nisam mislio da će tipke izdržat konstantno pisanje i igranje (pogotovo ne HR znakovi), ali eto, nema ni traga korištenju na njima, a pretrpile su mnoge seminare, diplomski, konstantno dopisivanje na msn-u, skype-u itd.
![]() |
#5 | |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|
Oglas
|