|
![]() |
#1 |
mathematics geek
Datum registracije: Oct 2009
|
Saitek tipkovnice - pitanje
Pozdrav! Godinama koristim Saitekove tipkovnice. Prije nekoliko dana stradala mi je tipkovnica za pisanje i ne znam gdje mogu kupiti novu. Pretražio sam sve internet dućane u Hrvatskoj ali ne mogu pronaći ovu koju želim: http://www.saitek.com/uk/prod/k140.htm Ako je netko slučajno vidio ovu tipkovnicu u nekom dućanu, neka javi. Nemojte pitati zašto ne kupim Logitech, Microsoft ili nešto treće. To je stvar navike i ukusa. :-) P.S. Da li je netko zna je li moguće na Windowsima koristiti Macally IceKey tipkovnicu? Unaprijed hvala, Josip
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
Pogledaj u Algoritmu tamo ih zna biti ili preko njih naruči, a mislim da sam ih vidio i u Feniks-u naravno probaj na nabava.net. Ima u Osijek-u u pothodniku ali neznam kako se zove trgovina imaju isto Saitek, mislim da sam vidio 2 modela. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
mathematics geek
Datum registracije: Oct 2009
|
Algoritam ima Saitek ali ne i ovaj model - provjerio sam. Moram ih nazvati da vidim jel mogu naručiti preko njih. U Osijeku u pothodniku sam kupio Saitekovu Eclipse II tipkovnicu za igranje. Oni uglavnom drže robu za gaming. Hvala.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|