|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
cod6 mw2 pitanjce
ovak,htio bih kupiti key za navedenu igru(original naravno)pa bi molio da me netko uputi od kuda skinem igru i kako?(postupak gdje i kada unosim key koji kupim recimo tu preko foruma) i dali mogu sa tom igrom baratati kao i sa originalnim dvd-om(dvd-ima)pod baratati podrazumijevam instalaciju na drugom kompu pod istim nickom,dakle kad sam doma da mogu igrat od doma, a kad sam u bazi,da mogu igrat u bazi(s time da nikako nebi u isto vrijeme sa istim keyem bio na 2 kompa,imam naime malog juru koji isto igra online igrice,al dovoljno je velik da shvati da cu mu njegov komp prodati pijancu sa coska ako se spoji dok mene nema doma.... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Sve se odvija preko Steama, znaci jednom kad upises key na svoj steam account on ostane vezan za taj account. Znaci kad upises key nema povratka ili mijenjanja (kao sto je bilo u cod4) i onda kad igras na drugom kompu treba ti biti steam instaliran da se logiras sa svojim accountom i naravno skinuti cod 6 mw2 tj. skines ga ako nema. Mali jura jedino moze igrati ako ti zna username i pass od steam accounta ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|