|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2009
|
(riješeno) Hladnjak od procesora zuji
imao sam matičnu p4p800 e-deluxe socket 478 pa je crkla. stari ventilator na njoj mi je zujao do besvjesti. pa sam nabavio ovu asrock p4i65 ![]() stari ventilator sam spojio na ovu novu matičnu i radilo je bez buke negdje 5 dana, zatim sam kupio novi hladnjak Xilence P4 Pro ![]() i opet zuji ne shvačam u ćemu je problem, možda treba kupit neki novi hladnjak? |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Nov 2007
|
LOL, ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
pa valjda tolko znam kad sam sve sam mjenjao i spajao ![]() pa ovo je savršeno, sad neće ni u bios da uđe Zadnje izmijenjeno od: vekoja. 17.11.2009. u 08:03. |
![]() |
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Da tebi ne zuji napajanje? ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
ne zuji napajanje, prije tjedan dva sam kupio novo. čak mislim da mi je prva matična otišla zbog tog jebenog hladnjaka, stalno sam lupo po kučištu pa bi prestalo zujat. ne zuji ni na grafičkoj vent |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
ovako. lijep vam je ovaj forum. pun pretencioniz egocentrika. srećom problem je rješen, cooler na grafičkoj je zamro. dali vi uopće čitate pravila ovog jebenog foruma. konstruktivni ste u svojim postovima nema šta. Majo i yedwy hvala na makar nekim prijedlozima BAN. LOCK TOPIC |
![]() |
![]() |
#10 | |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=47660 Da si ti bio malo jasniji i objasnio o čemu se točno radi a ne dao par šturih informacija popraćenih sa dvije nepotrebne slike dobio bi ozbiljnije odgovore. Lp
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
|
ja sam milslio da ljudi ovdje znaju kako izgleda cooler za procesor, pogotovo ako se radi o temi ograničenoj oko socketa 478. pravila sam pročitao, 5. pravilo čito neki nisu i nabijem ih na kurac. a sad ti (moderatoru) poštuj 6. pravilo pozz |
![]() |
![]() |
#12 | ||
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#13 |
Registered User
|
ko je tebe šta pitao, šta si ti vladimir šeks? ovo je topic "Hardverski problemi" ako nemaš šta pametno napisat, isključi tipkovincu. |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
Ne, nisam Vladimir Šeks. Nije ovo topic "Hardverski problemi". Nisam u ovom postu napisao ništa pametno i sad cu poslusat tvoj savjet i iskljucit tipkovnicu ... ... na 20ak min, bas ju idem rastavit i ocistit... ... al cu temu pratit s moba, a tamo mi je malo teze iskljuciti tipkovnicu. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#15 | ||
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |