|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
Asus x59sl pregrijavanje
Ovako, laptop sam kupio prije godinu dana. Nedavno sam stavio win 7 i sve uredno radi kako spada. Jedino sto me muci je pregrijavanje laptopa. Procesor mi je u idle stanju na kojih 57 stupnjeva (nakon sto sam ispuhao vent, inace je bio na 65), graficka i hdd su na 55 stupnjeva. Dok sam u igri temperature se popnu na 70-80 C. Na straznjoj strani laptopa, nemam one resetke koje sluze kako bi ventilator imao od kud vuci zrak, a za izlaz zraka imam (normalno ![]() Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Lap vuče hladan zrak odozdola, a ispuhuje topli zrak bočno. Pogledaj da li je rupa za uvlačenje zraka čista. Ploču ne diraj. Ne bi bilo zgorega da provjeriš hladnjak grafe te i njega očistiš ako ima prašine, a usput možeš promijeniti i pastu na gpu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
hm... gle, nemam nikakve rupice ispod laptopa, jedine su rupice kod hard diska. Ispuhao sam vec ventilatore... Mene zanimaju sta predstavljaju 2 crne plasticne trake koje pokrivaju ostale rupice, koje bi navodno trebale koristiti za uvlacenje zraka... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|