|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
T-com Antidialer
Instalirao sam T-comov Antidialer koji sam skinuo sa njihovih stranica, i sad mi se nitko preko lokalne mreže ne može spojiti na internet, osim mene, koji izigravam server - računalo preko kojeg se drugi iz LAN-a spajaju na Internet. Kad sam ga uninstalirao opet je sve bilo OK. Ima tko kakvu ideju kako radi taj Antidialer i zašto ostali ne mogu preko mene na Internet. Pozdrav WinXP +SP2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
A šta je to T-com Antidialer Po nazivu nije niti čudo da ostali preko LANa ne mogu na net
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
To ti je Antidialer program
Citiraj:
Kao što mu i sam naziv govori, program sprječava dialer programe koji ti se mogu uvaliti na komp da nazovu Bahame, Mars, Vulkance, i ostalu egzotiku, te ti samim pozivom na te brojeve tipa 09854 3456 456789098773475652336575899348736 nabiju u startu 2000 KN. Naravno T-com se u tom slučaju pravi blesav ( je** se njima za Hrvate i što je 2/3 ljudi u Hrvatskoj na rubu gladi, pa to je njemačka firma a ne Hrvatska, he,he šibaj dok krava ne krepa), i ti moraš platiti račun. E sad su ti stavili na svoje web stranice Antidialer program kojeg si možeš instalirati, tek toliko da se vidi kako oni brinu o Hrvatima i njihovim velikim računima. Taj program ti blokira nasilni poziv iz tvog računala prema tim egzotičnim brojevima ( od kojih T-com jadan nema nikakvih koristi - ne dobija ni lipe he,he moš mislit ) te ti u tom slučaju na ekran izbaci upozorenje da netko želi nazvati taj i taj broj i dali se sa tim ti slažeš ili ne. Drugim rječima ne pušta dialer program da nazove bez tvog znanja. Eto tako je T-com spasio Hrvatsku od velikih računa koje oni moraju plačati (kome?) njemu naravno. Stvar i nije loša za u globalu informatički nepismene Hrvate koji neznaju što je to Antivirus, Anti spy programi itd ( vjerujte mi na rječ većina Hrvata koja ima Internet ne zna što su gore navedeni termini). To se može vidjeti iz broja ljudi koji su uputili žalbe T-comu na račun velikih cifri koje su dobili za platiti zbog tih dialer programa. Znači za takve je ljude to ipak kakva takva zaštita. Ali mene zanima zašto drugi u LAN-u ne mogu preko mene na Internet, znači oni ne nazivaju nikakav broj, već kad sam ja na internetu ( veza je već uspostavljena ) oni ne mogu na Internet. Ako netko zna neka napiše nešto Thanks |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Da nemaš možda SP2 jer on ima nekih problema što se tiće baš tvojih želja
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Imam SP2
Citiraj:
|
|
![]() |