Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Software > Aplikacije
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 20.01.2005., 19:51   #1
rprivrat
Premium

Datum registracije: Nov 2001
T-com Antidialer

Instalirao sam T-comov Antidialer koji sam skinuo sa njihovih stranica, i sad mi se nitko preko lokalne mreže ne može spojiti na internet, osim mene, koji izigravam server - računalo preko kojeg se drugi iz LAN-a spajaju na Internet. Kad sam ga uninstalirao opet je sve bilo OK. Ima tko kakvu ideju kako radi taj Antidialer i zašto ostali ne mogu preko mene na Internet.

Pozdrav

WinXP +SP2
rprivrat je offline   Reply With Quote
Staro 20.01.2005., 19:59   #2
LorD ClockaN
od LemilicE
Moj komp

LorD ClockaN's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
A šta je to T-com Antidialer

Po nazivu nije niti čudo da ostali preko LANa ne mogu na net
Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže???
Nemam više lema!!!
LorD ClockaN je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 21.01.2005., 13:39   #3
rprivrat
Premium

To ti je Antidialer program

Citiraj:
Originally posted by LorD ClockaN
A šta je to T-com Antidialer

Po nazivu nije niti čudo da ostali preko LANa ne mogu na net

Kao što mu i sam naziv govori, program sprječava dialer programe koji ti se mogu uvaliti na komp da nazovu Bahame, Mars, Vulkance, i ostalu egzotiku, te ti samim pozivom na te brojeve tipa 09854 3456 456789098773475652336575899348736
nabiju u startu 2000 KN. Naravno T-com se u tom slučaju pravi blesav ( je** se njima za Hrvate i što je 2/3 ljudi u Hrvatskoj na rubu gladi, pa to je njemačka firma a ne Hrvatska, he,he šibaj dok krava ne krepa), i ti moraš platiti račun.

E sad su ti stavili na svoje web stranice Antidialer program kojeg si možeš instalirati, tek toliko da se vidi kako oni brinu o Hrvatima i njihovim velikim računima.
Taj program ti blokira nasilni poziv iz tvog računala prema tim egzotičnim brojevima ( od kojih T-com jadan nema nikakvih koristi - ne dobija ni lipe he,he moš mislit ) te ti u tom slučaju na ekran izbaci upozorenje da netko želi nazvati taj i taj broj i dali se sa tim ti slažeš ili ne. Drugim rječima ne pušta dialer program da nazove bez tvog znanja.

Eto tako je T-com spasio Hrvatsku od velikih računa koje oni moraju plačati (kome?) njemu naravno.

Stvar i nije loša za u globalu informatički nepismene Hrvate koji neznaju što je to Antivirus, Anti spy programi itd ( vjerujte mi na rječ većina Hrvata koja ima Internet ne zna što su gore navedeni termini). To se može vidjeti iz broja ljudi koji su uputili žalbe T-comu na račun velikih cifri koje su dobili za platiti zbog tih dialer programa. Znači za takve je ljude to ipak kakva takva zaštita.

Ali mene zanima zašto drugi u LAN-u ne mogu preko mene na Internet, znači oni ne nazivaju nikakav broj, već kad sam ja na internetu ( veza je već uspostavljena ) oni ne mogu na Internet.

Ako netko zna neka napiše nešto

Thanks
Staro 21.01.2005., 13:45   #4
LorD ClockaN
od LemilicE
Moj komp

LorD ClockaN's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Da nemaš možda SP2 jer on ima nekih problema što se tiće baš tvojih želja
Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže???
Nemam više lema!!!
LorD ClockaN je offline   Reply With Quote
Staro 21.01.2005., 20:02   #5
rprivrat
Premium

Imam SP2

Citiraj:
Originally posted by LorD ClockaN
Da nemaš možda SP2 jer on ima nekih problema što se tiće baš tvojih želja
Imam SP2 i do sada nisam imao nikakvih problema, niti ih nemam što se tiče spajanja ostalih usera u LAN-u preko mene na internet. Problem je jedino ako se instalira taj Antidialer.
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno