|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() Ne mogu nikako osposobit vLite za rad na Win 7. Nakon instalacije vLite-a uredno kopiram WIM filter wimgapi.dll u folder vLite-a, pokrenem ga i odredim mu gdje da potraži Win 7 (kojeg sam raspakirao iz iso u folder). Prilikom učitavanja podataka javlja mi Error loading BOOT.WIM.Aborting. (pas mater!!!) Radi se o Windows 7 7600.20510 full update. U paketu su uključene sve 32-bit verzije. Googlao sam do besvjesti i ništa mi nije pomoglo. Pronašao sam podatak da bi se trebala koristiti starija verzija wimgapi.dll (od Viste SP1) al nisam našao jer su sve verzije na netu 6.0.6001.18000. Pljiz help! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
izgleda da ću pomoć morat ptražit negdje drugdje ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Ja bi npr prelistao njihov službeni forum npr http://www.msfn.org/board/windows-7-...d-t137765.html i http://www.msfn.org/board/windows-7-...l-t137163.html Iako neznam šta uopće pokušavaš sa ne dovršenom verzijom kad ima već komercijalnih windowsa za skinut. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Već sam listao tamo i nisam našao drugih informacija od onih koje sam naveo u uvodnom postu a nisu mi pomogle (ili sam ja propustio nešto!?). Ovo nije zadnja verzija win 7? Pa stoji da je datum izlaska 21.10.2009. "Base: Original Win 7 ISO Final distributed to limited number of people on October 21! Build Number of this Windows 7 AIO is 7600.20510 and is higher than RTM due to the integrated Microsoft updates For your knowledge, Final Windows 7 RTM Build number issued on October 22 is 7600.16385.090713-1255 and is the same version made on July 21 2009." |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Uhh...propustio sam topic sa prvog linka u prijašnjim pretragama pa idem sad probat. Thx. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Problem sa vLite još uvijek nije riješen. Pokušavam ga zaobići sa DISM ali je postupak dosta sporiji i trebaju mi neke informacije a na msfn se bezuspješno pokušavam registrirati....hmmm... Ima li tko prakse sa DISM? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
Kako sam shvatio s obzirom na to što ljudi govore na netu, potrebno je samo par fajlova iz AIKA koje sam skinuo sa neta. U uvodnom postu sam spomenuo da, ipak, svi nude noviju ver. wimgapi.dll (6.0.6001.18000) al tu stariju ne mogu naći. Možeš pogledati koja je verzija u tvom AIK Kit-u? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|