|
![]() |
#1 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Wireless kod mene radi, kod susjeda ne
Imam od T-coma modem koji je spojen na moje racunalo i meni uredno radi. Susjed se pokusava spojiti na taj moj modem, ali wireless vezom (jer je wireless modem) i "konekta" mu se i signal je dobar-+, ali nam nema protoka podataka i kod njega internet ne radi. Kod mene je iskljucen ZA i AV, a on koristi XP 64k, kod mene je XP 32. Kod njega su iskljuceni svi AV i Firewall.
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Prvo upalite te AV i ZA oba da nebi bilo plakanja posli, drugo navedi koji modem / router imaš jer ovako sa kruškama nećemo daleko, treće trebaš vidit kroz web konfig svog uređaja jeli postavljena wireless zaštita, koja i da li je dozvoljeno spajanje "novih" klijenata |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Citiraj:
Kako da provjerim jeli dozvoljeno spajanje novoga klijenta? Mislim da je taj dio ok, jer sam probao sa tim wireless adapterom se vec spojiti sa svoga kompa i jedan laptop je spojen na isiti taj moj modem. EDIT: Jeli moze biti problem u tome sto on ima OS WinXP64 a ja "obican" XP?
Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji. Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 07.11.2009. u 17:15. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Imaš edit funkciju na forumu, čitaj ne dva posta za redom, njegov os nebi trebao biti blem, nađi full manual od SX763 (može i od SE555 jer je taj dio skoro 99% isti) i sve ti je objašnjeno u slikama, imaš tu na forumu opisanu proceduru kad winsi neće da se spoje na AP / Router sa wireless zaštitom iako mu "daješ" ispravan pass, neka susjed dođe bliže s makinjom dok to naštimate da slučajno nije udaljenost / razina signala razlog blema |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|