|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
HITNO! - Shema u EWB-u
Hitno mi treba za sutra neka shema u Electronic Workbenchu. Ako ima tko, molio bih ga da mi javi,a ja cu mu dati adresu na PVT. Shema netreba biti neka komplicirana, glavno da se moze ispitati i naravno da radi... Hvala unaprijed Pozdrav i UZIVAJTE! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
Molim vas....to mi treba za školu! I stvarno je hitno! Pozdrav svima! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
Treba mi neka shema... da nije prejednostavna, a ni prekomplicirana. Treba mi neki spoj...sta ja znam(bistabil, astabil, RC oscilatori...ili tak nest) te da se moze ispitati stanje sa osciloskopom. Bio bih ti jako zahvalan kad bi imao nest!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
bubba ocito mu je hitno jer ako decko govori HITNO mi je onda to znaci da mu je hitno. p.s. ako znas pomozi covjeku ako neznas nemoj prosipati svoju "pamet" bezveze.
![]() |
#7 | |
E Pluribus UNIX
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Sruk
Datum registracije: Sep 2004
|
evo, ja cu ti napravit, veceras, imam na papiru sheme od vise- manje svega, možda astabilni multivibrator-relativno komplicirano al nema osciloskopa evo, punovalni ispravljac, svima znani kao GREC? ak oces reci,dal imas ewb doma?vjerojatno imas-pa ti sendam save ti otvoris i printas? samo reci jel moze ispravljac |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
može GREC. adresa ti je na PVT PUNOOO HVALA!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Sruk
|
he,ko uvijek, imam problem, moj ewb ne radi,danas sam ga dobio, pa nisam znao, ali ajde ovak, slozim elemente po shemi,ali osciloskop ništa ne pokazuje, ja ćću ti za min poslat to, pa si ti tak poslozi i upali, sorry kaj nemogu bolje,stvarno nisam znao, u najmanju ruku bar imas shemu... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
E Pluribus UNIX
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
Sorry kolega, ali mi neradi. Imam dva EWB-a i nijedan mi neotvara. Ako ti nije problem da mi skeniras ili nabrzinu u paintu nacrtas shemu ili... Ako jos tko ima neku shemu, tj. nek trazi mail pa da mu ga dam, pa da mi posalje...Od viska glava ne boli. Posaljite mi sutra do 15h, pa da dok dodjem iz skole to si sredim. Hvala drustvo i Uzivajte! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
Joj sorry, nema nista u attachmentu. Daj sprobaj ponovo poslati. Hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Da mu netreba pomoc onda ju nebi trazio rajt?? E ja bi tebe stvarno u zivo htio upoznati da vidim tu pamet uzivo....
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
Evo jedno pitanje za one koji se razumiju u elektroniku... slika je u attacmentu, pa mi odgovorite na par pitanja. Napravio sam tu shemu u Electronic Workbenchu (nadam se da je dobro), naime, trebam ga ispitati s ociloskopom. Dajte mi, molim vas, malo objasnite sta jos moram gdje spojiti (ja sam sve napravio kao sto je na ovoj shemi), znaci sta da spojim na ulaz, kakav napon, gdje osciloskop... Znam da je malo glupo pitanje...ali ucim se :-) Hvala Zadnje izmijenjeno od: J@nos_Herc. 09.03.2006. u 20:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
|
P.S. Hvala JVC-u na trudu sto mi je slao, i mucio se ali ja sam ipak odabrao ovo, jer je ono malo prejednostavno. Jos jedanput HVALA! |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Sruk
|
he sad kolko sam ja pametan oko teorije, obično mi kažu lemi to to i to i složi shemu. provo nisam siguran da se tu ima kaj mjerit, slika bi bila da je 1 signal nešto manji od drugog, zavisi o vrsti pojačala. probaj spojit 1 kanal na ulaz a drugi na izlaz mislim da bi onda trebo dobit dobru sliku,probaj pa javi |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Sruk
|
da kad sam napisao manji mislio sam da mu je Umax manji, za frekvenciju i priod nisam siguran jer nikad nisam prčko po pojačalu sa osciloskopom samo sam ga radio, možda bi ti bilo bolje uzet tranzistorsku sklopku sa kapacitivnim opterećenjem... |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Sruk
|
e sad nisam siguran, onaj prvi kondenzator ti 'propušta' struju samo kad je izmjenična odnosno struja ga kao mimoilazi sa istosmjernu zaustavi, a kolok se sječam izvor je bila baterija- a kako u proračunu nađeš većinom istosmjerne komponente- zaključak neznam, probaj malo istosmjernu malo izmjeničnu |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|