|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Feb 2009
|
MP3 i audio CD-i ne rade, prikazuje track 1, track 2,... ali svaka 1 kB
Pozdrav, przilica je pioneer dvr-109 i potpuno ispravna. Bilo koji audio cd, orig., ili przen kad ga otvorim imam track 1, track 2 i koliko je vec pkjesama na albumu, ali svaka ima 1 kb. Prije su svi ti cd-i radili i rade potpuno normalno na drugom kompu i playerima. Jeli zna tko o cem se tu radi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
|
Pa pusti u nekom programu CD ili ga zripaj. Kaj si mislio samo copy-pasteati ga na komp? |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Banned
|
Citiraj:
Nemam nikakvu potrebu nista ripat, vec slusat te cd-e i treba mi par pjesama za jedan projekt u sony vegasu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
audio CDi opcenito, uvijek imaju fajlove velicine "1kb", kad ih otvoris. Najlakse je objasniti da su to u biti shortcuti na prave audio fajlove, koji se nalaze u hidden sessionu na CDu, i njima ne mozes pristupiti iz Windows Explorera. Ne mozes direktno kopirati te fajlove na svoj komp, trebas ih ripat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
Ne razumijem kak je to onda prije normalno funkcioniralo??? Ubacio bi ce i kad bi ga otvorio, vidio bi pjesme i velicinu... Sad vidim samo track1,2,3 i 1 kb. Sta se promijenilo? Koji program trebam za to? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
ne vjerujem da si za audio CD vidio ime i velicinu. Mozda si imao CD sa pjesmama u drugom formatu? Uglavnom, jel ti mozes svirati taj cd u necemu (winamp/windows media player/bilo koji program za reprodukciju audija? ) ako ti ne radi autoplay, onda otvori taj "track 1", od 1kb, u bilokojem od ovih programa. i samo reci, jel ti svira doticna pjesma |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Vjerovatno ti Dvd nije spojen sa zvucnom, jer kod nekih starijih programa moras imat CD spojen direkt na zvucni. mislim da se zove cd in.
![]() |
#9 | |
Banned
|
Citiraj:
Kao da ne ocita nista na cd-u osim tih ikona za track1,2,3.., a one su samo 1 kb. Di je sav ostali sadrzaj? Ti cd-i rade na drugom kompu normalno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
sta se dogadja kad ubacis original audio cd u PC? Jel ti ponudi da ga otvoris s nekim programom? daj screenshot jer ocito ne znas objasnit... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
Jedna stvar je AUDIO cd, a drugo dvd sa muzikom. Na dvd sa muzikom je muzika u mp3 formatu pa ti zato radi. Na AUDIO cd-u pjesme su nasnimljene na drukciji nacin i kolko ja znam NEMOGUCE je samo ih kopirati preko explorera. Na svakom cd-u su "ikone" od 1kb. Tako je i meni doma. Pokreni tu ikonu u WMP i vidi hoce li pustiti pjesmu. Znam da je meni na starom kompu svirao bez obzira na dal je cd bio pojen na zvucnu. A da bi kopirao pjesme na komp tj ripao ih moras koristiti specijalne programe npr. EAC A to sto si ti vidio naziv pjesama i velicinu znaci da ce NIJE bio Audio CD jer nazive je moguce vidjeti jedino opet u specijalnim programima i ako su na CD nasnimljeni CD text podaci.
![]() |
![]() |
#12 | ||||||
Banned
|
Citiraj:
Nakon tog kad kliknem na dvd drive, otvori se folder sa track 1, track 2, track 3 i tako do koliko je vec pjesama na tom cd-u. Znaci on zna da taj cd ima recimo 12 pjesama, ali ih prikazuje kao fajlove od 1kb (isto je i sam kopiranim mp3 cd-ima sto je cudno, zar ne?), sto nije moguce jer ti isti cd-i rade potpuno normalno na drugom kompjuteru. To sam vec bar 5 puta ovdje jasno da ne moze bit jasnije objasnio. Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
cek audio cd-i i mp3 cd-i ti ne rade, a mp3 dvd rade? ako je tako, laser ti je u banani. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
|
Cisto sumnjam. Da je stvar u laseru onda ni dvd-i, ni data cd-i nebi radili, a rade. Bas sam jucer sprzio 2 dvd-dl i neki dan sam nesto instalirao sa cd-a. Nije stvar u hardveru. Mozda je nesto sa tuneup-om. Preko njega sam ugasio autoplay, ali isto sumnjam. Budem vec skuzio sta je. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Night shift
Datum registracije: Jul 2002
|
Jedno glupo pitanje, ali da li imas dva opticka uredjaja u tom kompu? Koji windowsi su na tom kompu? Da provjeris da li je ASPI uredno instaliran? Imas instaliran CloneCd? E da i provjeri da li je spojen audio kabel opticki uredjaj->zvucna iako ne bi trebalo znaciti jer si rekao da ni mp3 cd ne radi.
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Night shift
Datum registracije: Jul 2002
|
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Premium
|
Citiraj:
Daj ti stavi plus sta ti cita sta ne Audio cd data cd mp3 cd
![]() |
![]() |
#21 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Banned
|
Yes, yes. Kao sto sam vec objasnio, sve radio osim 1. audio cd-a 2. cd-a sa mp3 Sve drugo sta ova pioneer dvr-109 przilica cita i snima radi. Recimo mp3 na dvd-u cita normalno. Ima novije verzija vlc-a koju cu instalirat, pa cu i wmp na novo instalirat. Mozda je u njima problem. Sad mi je bas palo na pamet ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Premium
|
Citiraj:
To nesto opako kod tebe nestima.
![]() |
|
|