|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2009
|
Max adsl spora veza?!
Imam MaxAdsl i prema specifikaci s www.speedtest.hr download 7,43 Mb/sec ping 37ms upload 0,17 Mb/sec Imam WIN 7 i brijem da je sve bilo dobro do kad nisam instalirao 7micu. sorry, bio sam na izlasku iz kuce i zaboravio sam napisat ono bitno... kod učitavanja običnih stranica neznam monitor.hr net.hr cesto mi se pojavljuje "proslo je vrijeme za ucitavanje stranice" ili ju ne učita ili pak je sporo a speed test pokazuje da je sve u redu... Zadnje izmijenjeno od: Hoffman. 23.10.2009. u 20:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
420
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() ![]() prvo, na toj stranici nemoš ništa testirat.. drugo' što ti je čudno? upload? jer u downloadu imaš 8Mbit i to je koliko vidim u redu.. jedino ti je upload manji... možda si u tom momentu neš uploado pa ti je brzina manja... ja tu ne vidim ništaa.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Brum brum...
Datum registracije: Dec 2005
|
da provijeri si pc - Firewall jel ne blokira i ostalo (antivirs, internet pretraživač, Win7...) sa brzinom ti sve okej ![]() probaj pingati te stranice da vidis jel ti svi paketi prolaze probaj unijeti IP i DNS adrese od t-coma 192.168.1.50 255.255.255.0 192.168.1.1 195.29.166.116 195.29.166.177 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2009
|
Nisam htio otvoriti novu temu pa sam se nadovezao samo na ovu. Ja isto imam max-adsl i skida mi dosta sporo,provjerio sam preko speedtest.net i download mi je 0.83, a upload 0.04. Sto da ucinim da brzinu povecam? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Brum brum...
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Jel uvijek tako bilo (dali ti pada pa raste tokom dana itd)? Kako se spajas zicno ili bezicno (jel zasticen ako je bezicno)? Jesi provijerio dali nesto softwerski ne blokira (moza i firewll sam, ili neki virusi?) Koji modem? Jesi probao napraviti test preko t-com stranice ? http://www.t-com.hr/privatni/kzona/p...brzinetest.asp Jesi uopće išta probao ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|