|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Vase misljenje o MSI notebookovima
Je li itko imao MSI notebook? Prisutni su kod nas preko 4 godine. Konkretno me zanima sljedeca konfa: MSI CX600X-055, Dual Core T4200 (2,00 GHz), 16" LCD Display, ATi4330/512, 4 GB RAM, 500 GB HDD, DVD+/-RW, LAN, WLAN, Camera, Cardreader, PCI Ex., VGA out, HD Ready, ECO mod, Garancija 2 godine |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Imao MSI winda, čvrsto i solidno plastično kućište, nikakvih pritužbi nisam imao ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
je gladan!
Datum registracije: Nov 2005
|
Imam MSI model M620: http://www.msi.com/index.php?func=se...&keywords=m610 Odlično služi, jedina mana u mom slučaju baterija je krepala nakon 2 god. Kučište je vrlo solidno, ekran kao prvog dana, vrlo tih laptop. Osim baterije sve perfektno, a pred 3/4 god. je bio 3500kn, dakle najeftinije 15,4"
![]() |
#5 |
Premium
|
Kakvi su u svezi kvalitete ekrana? Ima ovaj 16inch ekran pa ne bih volio da bude kakvih problema. Ipak nije standardna dimenzija. Takodje grije li se puno? Da li mu baterija traje standardno ili manje od prosjeka? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Kroz ruke mi je prošao onaj veliki 17" workstation kojem su tvornički krivo "složene" tipke (zamjenjena slova, biser), i poslje xy mjeseci artifakti na ekranu (čitaj polu crkla grafa) pa prosudi sam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2009
|
Imam MSI m655 3 godine i proklinjem dan kad sam ga kupio! Jest da je bio mrcina prije 3 godine, ali: 1. krepala maticna, 2. krepao dvd, 3. pokao okvir (prejako panti), previse se zagrijava, 4. losa tipkovnica, krepala baterija! I da sad bi neko mogao pomislit da sam ne znam sta radio s njim, e pa ljudi nisam, manje vise je radio kao desktop racunalo! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Sad kad ste ga ovako naruzili, ja cu ga izbjegavati...u siroku luku... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2009
|
ja ti kazem o svom iskustvu! Jest da kad radi da lijepo radi. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Govori li mu ista u prilog garancija od 2 godine? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
O Msi-ju sve najbolje na osnovi mojih iskustava,trenutno 3 modela u upotrebi, m670 star 2 godine koji radi sve kao prvi dan i nikad problema,istina je da prema tom stroju sam se odnosio dosta dobro i pazio ga pa zato i radi sve kako treba. I jos uz taj model u123 WIND star par tjedana,isto radi jako dobro i jako sam zadovoljan, a treci stroj upravo ovaj cx600x naveden u prvom postu i lap je za moj pojam best buy jer za 3999kn nema konkurenije za ono što nudi,dosta kratko ga imam ali odlican je zasad i nadam se da ce i ostati takav. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
posto recimo radim sa msi-om ![]()
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
imam winda u100 pola godine i nemogu apsolutno nista rec protiv njega. odlicna izrada, nigdje se ne fleksa, odlican ekran (led osvjetljenje i nije glossy), tipkovnica, baterija traje ko i prvi dan (a prazni se i puni do kraja barem jednom dnevno). |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
Datum registracije: Jun 2009
|
Imam MSI GX620 i mogu reci samo pohvale o njemu... Iako ga prodajem za 5k kn, uzimam isti model samo 17'' Estetski lijepo izgleda, komponente odlicne, aluminijsko kuciste, baterija traje oko 3h i 1.20h za igranje, turbo panel povecava 20% takt procesora |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|