|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Problem s Windowsima (7) nakon iznenadnog nestanka struje
Pozdrav, sinoc mi je iznenada nestalo struje i tu krecu problemi. Nakon ponovnog paljenja racunala BSOD (System Service Exception) greskom u driveru CAXHWBS2 (kasnije sam skuzio da je to driver od modema ili mrezne kartice9. Nemoguce je uci u Windowse 7. Zatim sam uspio uci u Safe Mode, obrisati taj driver iz system32/drivers i uci u Windowse, gdje vidim da mi ne radi tipkovnica. Slucajno idem u Device Manager i zatekne me ova cudna situacija: http://www.gsm-java.com/Clipboard02.jpg Probao sam disable svake komponente, pa enable. Takodjer update drivera. Jedine znakove zivota daje kad odem desnom tipkom na komponentu pa Uninstall device, nakon toga sve radi... Ali do prvog restarta. Onda opet po starom :-s. Ima li tko kakav savjet? System restore je nekim cudom bio ugasen, repair Windowsa 7 s CD-om ne prolazi. Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Mislim da ćeš najlakše riješit formatiranjem.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
|
Sa CD-a od Windowsa nije htio povuci drivere ili drivera tamo nema. Obrisao sam manualno sve drivere koji prave probleme, zatim te uredjaje i napravio restart. Zatim je Windows skinuo nove fileove s WindowsUpdatea, i nakon restarta opet isti problem, sami usklicnici. Sto bi drugo moglo biti, je li moguce da je cijeli system32/drivers folder "corrupted"? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Najbolje bi bilo da napravis fresh install i to je to? Ovako ces samo sa updateom drajvera, pa unistallom napraviti veci "kupus" i onda ces imati stalno nekih problema.. Mislim da bi ti to bilo najbrze rjesenje ![]() EDIT:Matth€W je bio brzi.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
Mislio sam proci sto bezbolnije, no ocito je format jedino rjesenje. Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Aha, vidiš to opće nisam ni skoto da imaš triple boot. ![]() Trebao si napomenut da radi boot s ostalim Winima, no nvm sad, napravi format pa ćemo vidjeti. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|