|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Televizori i prijamnici digitalnog signala...
Evo ovako imam jedno pitanje u vezi kompatibilnosti televizora i prijamnika digitalnih signala... Evo ovako prije nekoliko tjedana odlučio sam iskoristiti onaj kupona za kupnju prijemnika digitalnog signala... i kupio sam Digimax prijamnik... došao sam doma, spojio ga na Sony trinitron, stariji model, i radilo je sve super... spojio antenu, scart u tv i pronašao sam 4 kanala koja se trenutno prikazuju u digitalnom obliku... slika super, sve 5, to je tako stajalo dva tjedna, dok ja nisam htio uređaj prebaciti u drugu sobu i na drugi tv... u toj sobi mi je i komp i na antenu koju imam u toj sobi ja sam bez problema koristio digitalni signal na kompu, sa Tv karticom Gigabyte U8000... I donio uređaj i spojio ga na tv, uključim antenu i sve, i upalim uređaj, upalim tv, i crna slika, pokušam otvoriti meni, ali ni to ne uspjevam... Naime imam neki Nikoj televizor, pa tko zna da li on to podržava... i prvo sam pomislio da je problem u anteni i prijemu, ali kao što sam već rekao na kompu sam preko te antene savršeno hvatao digitalni signal... vidno razočaran, otišao sam i u treću sobu i spojio uređaj i na treći tv, ovog puta u pitanju je bio Samsung... ali opet isto... I tako se ja sad pitam u čemu je problem s mojim televizorima?? Da li postoji neka stranica ili nešto di se može pogledati kompatabilnost tih uređaja i televizora?? ako bi netko mogao pomoći, bio bi zahvalan.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|