|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Pomoc oko Konfe
Pozdrav! Ja se ispricavam ukoliko postam u krivu sekciju foruma, molio bih modove da prebace u pravu sekciju. Hvala! Nego, da predjem na temu. Naime, gamer sam i svakodnevno igram. Pa me zanima da li je moguce s ovakvom konfom postici lock 250 fps u cod4: AMD Athlon 64 4200+ X2 2.2 GHz (S939) + Zalman 7000 AlCu Gainward GTS 250 512 MB DDR3 1 GB RAM (2x512 MB) Abit KN8 I napajanje je oko 450W ja mislim. Zanima me bi li OC-om nekih komponenti dosao do 250 fps lock. I sto je uzrok manjeg FPS-a. Naime nisam pri parama a i potrosio sam 741 kunu na novu graficku i 400 kuna na procesor i Zalmanov cooler. Tako da sam sad praznih dzepova. Nije mi bitno ako i moram sve na low stavit, samo da postignem rezultat 250 fps lock. Takodjer me zanima koliki bi mi trebao biti najvisi clock za procesor i grafu, bez da se sistem rusi. Sliku o informacijama konfe mozete vidjeti ovdje. Hvala na pomoći unaprijed, Marijan! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
proc ne iskorištava grafu do kraja (treba probat kolko ide s tom mb. ) fali ti još rama ,bar 1gb |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Baja!
Datum registracije: Jul 2007
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
OK, ali svejedno si trebam nabaviti vise RAM-a... EDIT: Probo sam OC na 2.53 GHz ali nije zeljelo pokrenut sustav, tako da sam nekako uspio smanjit na default... Zadnje izmijenjeno od: marijan95. 15.11.2009. u 08:30. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|