|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Mode Com Feel II 500WATX Iskoristivost?
pozdrav imam napajanje MODE COM model Feel II 500W ATX 12V2.2 compatibile zanima me u kojem je rangu to napajanje sa ostalima koji je njegov maximum ja ga imam u novom kompu MBO Asus M2r32-MVP,CPU-Athlon64 3000+,RAM 2x1gb Crucial pc6400.VGa neka slaba Ati x300 64mb,seagate 320gb SATAII,DVD/RW AOpen ovako htio bih nadogradit konfu sa ovim još komponentama: 2x1gb npr Crucial pc6400,Athlon 64X2 6000+ sa Windsor jezgrom,grafičku ATI 3d CLUB hd2600pro 512 ddr2+stavio bih još jednu baricu od 320gb SATAII ![]() mene zanima dal bi mi ovo napajanje koje imam u kompu to izdržalo dal bi mi stabilno radilo bez problema ili bi morao mjenjat napajanje ako mislim nešto još nadograđivati?
My modd cabel&sleeving&case&water&cooling,VGA block K:HDD Maxtor MaXLine Plus II 250Gb sata IBM ThinkPad T30,T40, T43-1871,Z60mP: starije brojeve auto časopisa classiccars,Quattroruote,Motor Klassik,Markt ponude na PM. K:Karambol ili neispravne iPhone, Samsung,Sony,Nokia,LG,Huawei,Xaomi uređaje |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
bi samo kaj ta napajanja imaju užasan izlaz kupi radije neko napajanje tipa Fortron 350W PNF, 400W PNF ili neki Chieftec 400W
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
Ali, nakon 5 dana sam ga se rijesio za 100 kn manje negoli sma platio...a opet sam dobio, ako me razumiješ ![]() EDIT: nemojte se zabunit pa usporedjivat 350/400pnf-a sa modešrotom slucajno..to sto je tiho neznaci da je dobro, to je samo jedna od 2 dobre karakteristike
Ishur´s Guide to Electronic Music Zadnje izmijenjeno od: Halos. 31.10.2008. u 14:53. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Just don't give a fuck
Datum registracije: Dec 2006
|
Osobno sam bio u doticaju sa dva primjerka nedavno, ugrađena u nove konfiguracije. Mene je iznenadilo, i to u pozitivnom smislu. Nije poznate "kineske" težine već ga i osjetiš u ruci (još uvijek dosta lakše od PNF-a). Nadalje, ima solidan broj konektora i nema kronično prekratke kablove kao što je to slučaj sa većim brojem novijih modela napajanja iz low-cost serija. Sljedeća i možda najpozitivnija karakteristika ovog napajanja jest njegova glasnoća. Naime, ovo napajanje je stvarno dosta tiho u radu. Što se tiče napona, 12V railovi imaju, čini mi se, 17 i 15A što je ok. Svi railovi su blago u overboostu i nisam primjetio da u bilo kojem momentu padaju prenisko. Nisam se pretjerano stigao baviti ovim napajanjem, da bih mogao dati ozbiljniju ocjenu, no napajanje je na kraju na mene ostavilo vrlo pozitivan dojam - čak i uz veliku prvobitnu dozu moje skeptičnosti koja je napajanju osigurala start "iz debelog minusa". Obzirom da sam oba primjerka napajanja dobio uz kućišta, te stoga u ukupni dojam ne ulazi komponenta cijene samog napajanja, moram se ograditi od kompletnog osvrta i naglasiti da djelomično ne preporučam kupnju ovog napajanja po njegovoj trenutnoj cijeni u centrima. Za taj novac još uvijek bih prije preporučio Fortrona PNF serije, koji za isti novac ipak nudi manje po pitanju konektora i tišine, no mnogo više po pitanju sigurnosti u pouzdanost napajanja. Mode Com ovdje ima par već navedenih prednosti, no upitna je kvaliteta ugrađenih komponenti i njihova trajnost. Na kraju, svakako je bitno spomenuti da je lijepo vidjeti korektno složeno napajanje u toj klasi, te ukoliko to napajanje na neki način dobijete - pružite mu šansu.
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
lkw_pkw
da dosta je tiho ja sam to napajanje dobio pod račun tako da ga sigurno nebih uzimao da sam kupovao napajanje ima dva reila +12V1=15A,+12V2=17A a kava je to serija PNF napajanja?i kakva napajanja spadaju u to?
My modd cabel&sleeving&case&water&cooling,VGA block K:HDD Maxtor MaXLine Plus II 250Gb sata IBM ThinkPad T30,T40, T43-1871,Z60mP: starije brojeve auto časopisa classiccars,Quattroruote,Motor Klassik,Markt ponude na PM. K:Karambol ili neispravne iPhone, Samsung,Sony,Nokia,LG,Huawei,Xaomi uređaje |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Ja sam imao 350w u rukama i napajanje je bilo zadnje smeće, a nije čak niti bilo baš tiho ipak često slabiji i jači model neke palete znaju biti nebo i zemlja...
![]() |
#8 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Mogu oni napisat i da svaki daje 20A ajde pogledaj starije teme tu na forumu jer se o Fortronovoj PNF seriji pisalo jako puno
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2008
|
JAOOO NE MODECOM!! Ja ga (nažalost) imam u svome kompu. Jučer mi je spalilo to napajanje skoro novu 9600GT. i sjebalo mi procesor (tako da ga nemogu OC-at jer krenu prevelike oscilacije u voltaži). To napajanje je tempirana bomba. Ako možeš, BJEŽI od toga glavom bez obzira. rađe chieftec sa 50 ili 100W manje nego ovo smeće. Nisam upoznao osobu koja je bila zadovoljna sa Feel-ingom koji ti Modecom daje. ..trebali bi reklamirati to napajanje pod sloganom "Za one koji vole živjeti na rubu." "Volite živjeti opasno, kupite naše napajanje" "Modecom Feel, FEEL THE FEAR" ..ili nešto u tom stilu. :S |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
Evo upravo imas priliku da je upoznas,vec vise od godinu dana mi drzalo X2 5000+ oc na 3.2,1 dvd drive,1 320gb hdd,8600gt, a sada i OCanu hd4850. Napajanje opce ne zuji,tih je,bucniji je od njega freezer 64 pro i hdd. Uopce nemam nikakvih problema s njime, a nije se niti oznojio na ovim komponentama,skoro pa leden u full loadu! Olly sa foruma drzi na njemu phenoma i gtx260,sram vas i stid bilo ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
noise freak
Datum registracije: Jan 2007
|
Ma sve je to ok, nek drži on sve te komponente, ali ja bi radije vjerovao brand-name napajanju nego tak nečemu... Ako ti je stalo do komponenti u kompu, onda daš 100, 200 kn više za kvalitetnije napajanje, čisto da mirno spavaš, jel, ipak je psu jedna od najbitnijih komponenti. Ono, desi ti se havarija u el. mreži ili kaj već, pa ti odu komponente zajedno s napajanjem jer ono nema potrebne zaštite ili kaj već. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
kad god procitam ovakav post "moj codegen 300W drzi q6600 i 4870, vi pricate price" mi izvuce lagani smali na lice ![]() zato kada rikne i povuce napajanje nesto sa sobom, slijedi - jesam ti rekao ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() Sorry,znam da nije smjesno to sto ti se dogodilo,ali presmjesno si to napisao ![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
Evo mogu reć da je takvo slično napajanje, msilim da je ms bio baš riklo frendu, sva sreća nije povuklo druge komponente. Bila je mala grmljavinica, i pa pa napajanje. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|