|
![]() |
#1 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
p2p, Hmmm...
e ovako, ne znam da li smijem pitati o ovim stvarima, ali evo. Koji program koristite za peer2peer prijenos podataka, kao što je svojevremeno bio Napster? unaprijed isprike ako je "tabu" tema.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2003
|
eMule 0.44d - brz i pouzdan. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
bilo ti je dosta davno par tema sa dosta postova o tome..(Probaj potrazit dosta unazad) Mislim da su za sad winmx,, DC++ i bittorrent
__________________ |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Ne peer-am često pa me zadovoljava ShareAza 2.0. Imaš intuitivno graf. sučelje i peglaj, search je dosta napredan. Daj mu malo vremena i nači će sve. Radi preko Gnutelle 2 (i prve) a takodjer i preko eDonkey-a. Ima čak i ušminkane skinove itd. Sasvim uredu. Koristio sam i operaDC+ al je zapetljan za koristit a bogme se i nisam naskido s njim...
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
Glasam za Shareazu
![]() |
![]() |
#6 |
Newbie
Datum registracije: Jul 2004
|
Dosta ljudi još uvijek koristi WinMX (i ja), pa smatram da će još dugo vremena biti aktivan. Što se tiče Shareaze, isprobao sam ju i čini mi se malo prespora.
Soltek 75FRN2-RL AMD XP 2500+ Barton @ 200 x 11 (zaključan) @ 1,5 V Extreme Volcano 12+ 2 x 256 MB Samsung DDR 400 DC @ (2,5-3-3-11) Leadtek A6600GT WD 800 JB 80 GB 8 MB cachea Cyber Drive 48 x 16 x 48 CD-RW LG DVD ROM 48 x 12 Chieftec 400W Coolermaster Cavalier CAV-T01 LG Flatron F720P |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
Najbolji torrent (IMHO) ti je Azeurus. Inace e-mule. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
trenutacno sam na shareazi ponajvise zato sto je bez reklama i sto ima potpunu funkcionalnost bas je pravi freeware. dok limewire npr ako negdje neskines retail verziju u svojoj freeware verziji ima da ti namjerno usporava download dok nekupis retail. kazaa i ostali su uglavnom puni reklama i nepruzaju mnogo rezultata. kazaa lite bez reklama jer je lite, je bio pun pogodak u svoje vrijeme ali u zadnje na njoj nemogu naci puno rezultata. sa torrentima se nisam bas puno naskidao jer ako zelis skidati u isto vrijeme moras uplodati sto kod nas neide jer vladaju pederi iz HTa. tesko ide buduci da mi je upload jos uvijek sa 384 adslom, 6kb/s a kod torrenta sto ti je brzi upload dobijas brzi download znaci puska za nas na balkanu. sto se tice DC++ e to je pun pogodak downloadi lete i ima svega za pronaci. ali opet je tu kvaka serveri ti dopustaju konekciju samo ako i ti shareas i to uvijek traze neke ludacke cifre. tako se pripremi da imas pun disk svacim najamnje 20GB ali pozeljno 80GB ![]() P.S nevjerujem da ce ti ovu temu zatvoriti jer jos nitko od nas nije spomenuo sto nebi smio. pametni mi, nas samo zanima kako cemo razmijenivati wallpapere ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
Gospar to uvijek ljepo i nadugacko obrazlozi. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|