|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jul 2007
|
Armada E-500 kod POST-a traži F1 i Ignore, moguć problem s HDD-om
dakle nakon stavljanja diska većeg kapaciteta(80gb)pri samoj instalaciji win xp pro imao sam sve nekakve errore koje sam ignorirao da tako kažem i win xp su se instaliraki i sve radi ok ali sad svaki put pri dizanju OS-a dobijem sljedeću poruku: 1720-SMART Hard Drive detects imminet failure (Failing Attr : 05) i dolje u ljevom uglu stoji poruka:F1 i Ignore kad stisnem F1 win se digne normalno što to znači kako to riješiti da mi se više ne pojavljuje i još nešto ne znam zašto ali svako malo mi dvd rom nestane pa opet dodje i tako |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
disk je u banani. skini si program Hard Drive Inspector i pogledaj preko njega stanje diska.
__________________ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Extrema Thule
|
pouzdanost je otišao.. zato javlja grešku. nema drugog jeftinog načina osim da vratiš disk odakle došao s laptopom ili ti svrbi novčanik za novi disk. ali opet ako tebe ne živcira , stalno stisnuti F1 tipku prilikom botanja. antivirus program nema veze s pouzdanost diska.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Extrema Thule
|
Za linux ne ulazim u raspravu. To je tvoj izbor. Stavi onaj 30Gb (ako je ispravan za razliku od 80Gb ) i samo štedi novce za sljedeći bolji laptop. Ne isplati se ulagati kad za iste novce možeš dobiti jači i bolji. Nemoj previše fosirati i kemijati na laptop. Jednostavno je star i njegova primarna zadaća čitanje e-maila, IM chat i pokoje puštanje MP3 pjesme.
__________________ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|