|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
S kojim programom regulirat rpm coolera GPU?
Do sada sam u win XP koristio ATI Tool za regulaciju rpm grafičke zato jer se može namjestit koliko % da se vrti cooler na kojoj temperaturi što mi je i jako bitno i što mi treba. Sad instaliram taj isti program ista verzija u win7 i nemam mogučnost regulacije coolera već samo Mhz GPU i Memorije. Dali se može u Riva Tuneru namještat brzinu vrtnje na određenoj temperaturi? Mislim da je predviđeno to ali nemogu ništa izmjenit samo mogu ručno podešavat brzinu. Ili možda u everestu? Ili vi predložite još neki program s kojim se to može i da radi u win7 ulimate. Dakle regulacija brzine coolera pri zadanoj temperaturi podešavanje frekvencije je nepotrebno to radim u ATI overdrive. Hvala.
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: May 2008
|
U catalystima si podesi brzinu okretaja coolera od grafičke, barem sam ja tako radiu u win7. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Izgleda da imaš isti problem ko i ja. Također u opcijama catalysta neam mogućnost regulacije venta. Inače bi trebao biti tamo u overdive_u. Osobno, koristim ati tray tool i radi odlično sa win7. Imaš moju preporuku
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Prokuzio sam rivu tuner kako se namjesta. Kod mene je sasvim drukcije i jednostavnije nego ovdije na ovom linku iznad. samo ima caka da se kvacica stavi na auto i 2x click na jednu od "brzina" i unese se zeljena temp i rpm (ima 8 "brzina" tj. stupnjeva regulacije brzine fana/temp. Ajd tnx svejedno sto ste se potrudili pomoc. koristit cu rivu tuner.
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
![]() Ima neki update ili neki program da prepoznaje novije kartice,a da nije ATT jer mi se komp blokira kad ga upalim... pozz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Možeš pokušati i s MSI Afterburnerom.
![]() |
#10 |
Premium